21:00 / 30kn

NULLA OSTA (Pula)
Hardcore punk

Bend je nastao još davne 2002. nakon raspada benda Tutta Forza. Karakteristično za njihov izričaj je dva distorzirana bučna basa bez gitare koji stvaraju brzi i sirovi hardcore punk zvuk.

Bend koji je još jedan u nizu projekata članova koji sviraju po par pulskih bendova( Hijos del pueblo, Homo homini lupus…). Iza sebe imaju eurpsku turneju i turneju po Brazilu. Ako ste 28.02. bili u Mediki mogli ste ih vidjeti u sličnoj akciji.

www.myspace.com/nullaostapula

DISPRO (Split)
hardcore punk

supa-dupa krlja, convergerski hardcore/punk ravno iz plejsa, para uši i jetre, puni dvorane užasnutim obožavateljicama i promiće glas MGMT-a. Hardcore kakav je uvijek trebao biti! Ako ste ih propustili prošle godine sad vam je jedinstvena prilika za nezaboravni osjećaj. Nove zvijezde na sceni su se već rodile

www.myspace.com/disprohcpunk

BOLESNO GRINJE(Pula)
Grindcore/ hardcore

100% grindcore, na sceni još od 2000 –e. Jedan od najboljih primjera europskog grindcorea. Za sve stare pankere i pankerice ljubitelje brutalnog zvuka. Promoviraju svoj novi album

„ Krvave Ruke“ i nadamo se da će se ovaj put ipak uspjet probit kroz Gorski Kotar!

www.myspace.com/bolesnogrinje

DAŽD (Beograd)
Crust /metal

Anarho pankeri, mračnjaci. Sviraju žestoki crust sa udijelima metala. Pagan metal u kontradikciji s anarho pankom. Doom, pagan, crust, trash na kraju ipak pank brutala. Za sve ljubitelje/ce Amebixa i Discharge nikako ne propustiti!

www.myspace.com/dazdthecult

Imaš nadopunu, ispravak, bolje fotke, galeriju / video / dojam? Klikni ovdje i javi nam!