Po prvi puta u Attacku, floor nam tresu Getotehno,Laren i Brane uz pomoć već poznatog gosta pod imenom Šafranko. Pozivamo Vas da zaboravite na ljetne vrućine i rasplešete se uz zvukove hyperpop/trepa. Vidimo se 28.06.24!

: 6 EUR

———————————————————–

GETOTEHNO

Getotehno je multi-žanrovski producet,DJ,reper i umjetnik iz Beograda. Osnivač Helios Kolektiva i jedan og glavnih inovatora srpske alternativne scene. Na sceni se pojavljuje 2018e- s prvim singlom ” ja se vozam”, a 2020-e izbacuje self titled album. Nedavno je izbacio treći signl pod imenom MI SMO BUDNI ft Liloslav u sklopu duuugo očekivanog drugog albuma “AFRIMACIJE 3024” koji treba izaći u suradnji sa Zicer Inc.

soundcloud.com/helioskolektiv/andreja-geto-tehno
www.instagram.com/getotehno/?hl=en

LAREN

Laren je pjevač i producent iz Beograda koji je na alternativnoj sceni eksplodirao s svojim prvim EP-om ” duhovi ” . Ubrzo nakon toga se pridružuje Beogradskom Hyperpop kolektivu akomeneželiš, s kojima je nedavno izbacio drugi album “akomeneželiš (II)”

soundcloud.com/roflaren/tracks
www.instagram.com/killlaren/

BRANE

Brane je reper, 29dizajner i umjetnik koji se pojavljuje na sceni sa svojim međunarodnim megahitom ” Tekken” , poslje čega postaje bliski suradnik kolektiva akomeneželiš i jedan od glavnih inovatora na regionalnoj hyperpop i eurodance sceni. Također je osnivač niche clothing mikrobrenda @mahatmabay.

open.spotify.com/artist/7bQ62ghFwxBFVIPq2lQs03
www.instagram.com/hvalabrane/

ŠAFRANKO

Šafranko je 18 godišnji artist iz Velike Gorice koji se na scenu lansirao krajem 2020-e sa svojim hit singlom ” Arhitektura” koji danas broji više od 100 tisuća stremova na Spotify-u. U svojoj diskografiji ima EP i 4 singla, te iza sebe ima 5 nastupa od kojih su svi bili skoro ili u potpunosti raspordani.

open.spotify.com/artist/2mJEH79i8RzOa39GOo3Oc3
www.instagram.com/safrannko/
———-
Dizajn vizuala: www.instagram.com/4studio.hr/?igsh=MW5xZnp2cHl1M2w3

Imaš nadopunu, ispravak, bolje fotke, galeriju / video / dojam? Klikni ovdje i javi nam!
Skip to content