Peti /’fu:bar/ festival glitch umjetnosti (fubar.space/) poziva sve zainteresirane za iskustvo rada na nezavisnoj kulturnoj sceni da se pridruže volonterskom timu festivala.
Festival se održava 5-11.10.2019., a festivalsko volontiranje realizira se od 1. do 12. listopada u prostorima AKC Medika, Pierottijeva 11 (Zagreb, RH) i online. Festivalski program sastoji se od artist talk-ova i prezentacija, edukativnih radionica, umjetničkih audio(vizualnih) performansa te izložbe glitch umjetnosti i gostovanja mnogih lokalnih, regionalnih i inozemnih umjetnika/ca i autora/ica koji/e djeluju u području glitch umjetnosti i programiranja.

Period volontiranja je, prema mogućnostima volontera/ke i festivalskom planu volontiranja, prije i/ili tijekom festivala, nekoliko sati dnevno u poslijepodnevnim i večernjim satima. Volonter/ka prema svojim interesima i potrebama festivala – provodi aktivnosti poput: sudjelovanja u pripremi i postavljanju izložbe, ugošćivanja festivalskih gostiju, fotografiranja, snimanja i dokumentacije festivala, komuniciranja, publiciranja fotografija i objavljivanja najava putem društvenih mreža, pomoći u pripremi obroka, informiranja posjetitelja programa, pružanja tehničke podrške u produkciji.

/’fu:bar/ vam nudi iskustvo u radu na produkciji novomedijskog umjetničkog festivala, rad u opuštenoj, poticajnoj i zabavnoj atmosferi, stjecanje novih lokalnih/regionalnih/međunarodnih poznanstava. Od vas se traži fleksibilnost, spremnost na rad u izazovnoj organizaciji, pedantnost, pouzdanost, odgovornost i responzivnost, preuzimanje inicijative, poznavanje engleskog jezika i samostalnost u radu. Volonterima/kama mogu postati svi/e punoljetni/e kandidati/kinje.

Zainteresirani za volontiranje najkasnije do 29. rujna 2019. trebaju dostaviti aplikaciju putem web obrasca ili VCZ sustava, ili na mail fubar@hacklab01.org dostaviti sljedeće: ime i prezime, godinu rođenja, telefonski kontakt broj, te kratak opis svojih volonterskih iskustava, motivacije i očekivanja. Po aplikaciji volonteri/ke obvezno sudjeluju u kratkom inicijalnom sastanku koji će biti organiziran 01.10.2019. u 17h.

Imaš nadopunu, ispravak, bolje fotke, galeriju / video / dojam? Klikni ovdje i javi nam!
Skip to content