Četvrti /’fu:bar/ festival glitch umjetnosti (fubar.space/) poziva sve zainteresirane za iskustvo rada na nezavisnoj kulturnoj sceni da se pridruže volonterskom timu festivala.
/’fu:bar/ je participativan multimedijski koncept s tematikom greške u novomedijskoj umjetnosti i procesu njezina nastajanja. Sastoji se od artist talk-ova i prezentacija, edukativnih radionica, umjetničkih audio(vizualnih) performansa te izložbe glitch umjetnosti i gostovanja mnogih lokalnih, regionalnih i inozemnih umjetnika/ca i autora/ica koji/e djeluju u području glitch umjetnosti i programiranja. Festival se održava 6.-12.10.2018., a festivalsko volontiranje realizira se u prostorima AKC Medika, Pierottijeva 11 (Zagreb, RH).

Period volontiranja je, prema mogućnostima volontera/ke, prije i tijekom festivala, nekoliko sati dnevno u poslijepodnevnim i večernjim satima. Volonter/ka prema svojim interesima i potrebama festivala – provodi aktivnosti poput: sudjelovanja u pripremi i postavljanju izložbe, ugošćivanja umjetnika/ca (komunikacije i podrške umjetnicima/cama pri njihovom gostovanju u gradu i na festivalu), fotografiranja, snimanja i dokumentacije festivala, komuniciranja, publiciranja fotografija i objavljivanja najava putem društvenih mreža, pomoći u pripremi obroka, informiranja posjetitelja programa, pružanja tehničke podrške u produkciji.

/’fu:bar/ vam nudi iskustvo u radu na produkciji novomedijskog festivala, rad u opuštenoj, poticajnoj i zabavnoj atmosferi, stjecanje novih poznanstava. Od vas se traži fleksibilnost, spremnost na rad u izazovnoj organizaciji, pouzdanost, odgovornost i responzivnost, preuzimanje inicijative, poznavanje engleskog jezika i samostalnost u radu. Volonterima/kama mogu postati svi/e punoljetni/e kandidati/kinje.

Zainteresirani za volontiranje najkasnije do 30. rujna 2018. trebaju dostaviti aplikaciju putem sustava VCZ, ili na mail fubar@hacklab01.org dostaviti sljedeće: ime i prezime, godinu rođenja, kontakt broj, te kratak opis svojih volonterskih iskustava, motivacije i očekivanja.

Imaš nadopunu, ispravak, bolje fotke, galeriju / video / dojam? Klikni ovdje i javi nam!
Skip to content