▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼

Jedanput godišnje dešava se ova fešta koja ujedinjuje na istom eventu i stage dijele dub, trance i tekno. Pokazalo se na prošlim eventima da je ipak to moguće i drago nam je da smo uspjeli ujediniti sve vas u jednoj prostoriji gdje možemo uživati u različitim žanrovima tokom jedne večeri. Dali će to promijeniti budučnost ili je već drugačije ili je sve ostalo isto uvjerite se sami!!!

Večer će i ovoga puta krenuti sa dubom, a tu će vas sa poda odlijepiti SANDOKAN HIFI već dobro poznati organizator DUB DISORDER-a, koji puštajući glazbu promovira socijalno- revolucionarnu stranu reggaea i iz čela mu isijava Diy or Die. Pored njega ovdje je GRUMENINDUB, mladić emigrirao iz Šibenika u Zagreb, punk roots i najavio je za ovu prigodu masni heavy dubwise dubstep sa industral prizvukom.
Nakon njih otvaramo portal mračnih izgubljenih duša, a otvoriti će ga PELKS, gospodin koji je dijelom u Berlinu, a druga polovica u krivom putu. Za sebe kaže da nema soundcloud, nema mikseva, nigdje ne svira i da nitko ne zna za njega. Ima čvrgu na glavi nakon svakog napornog vikenda, ali to mu izvanredno pomaže u odabiru glazbe koju pušta, svakako nije vrijedno propustiti. Drugi dio darkpsy trance seta će nam priuštiti BLAAZNY iz Velenja(SLO), koji će zalutati u još brže i mračnije sfere psihodelične glazbe i dovesti vas do ruba samoubojstva i vratiti nazad prije negoli to učinite svojim magičnim moćima koje je stekao na vrhu Triglava nekonzumirajući hranu i tekučinu 3 mjeseca.
Za kraj večeri još jedan pokušaj ova dva nenormalna mentalno poremećena mladića TEKTHROWER i CRAZY LOBSTER koji su se po prvi puta okušali zajedno u izvedbi live seta ne toliko davno u željezničaru, a šta će se desiti ovoga puta ne znaju ni oni sami.

Vidimo se u što većem broju, jer svojim dolaskom podržavate održavanje budućih FREE PARTY događaja u Zagrebu pod organizacijom Teknobalism soundsystema!!!

▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲

PROGRAM:

⚫ SANDOKAN HIFI (Berlin/Zagreb)
soundcloud.com/sandokanhifi

⚫ GRUMENINDUB (Šibenik/Zagreb)

⚫ PELKS (Zagreb)

⚫ BLAAZNY (Velenje-SLO)
www.mixcloud.com/blaazny_/

⚫ TEKTHROWER & CRAZY LOBSTER (From Everywhere but from Nowhere) – LIVESET

▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲

Upad 30kn

Powered by Teknobalism soundsystem
www.facebook.com/Teknobalism-Soundsystem-577716775753637

▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲

Imaš nadopunu, ispravak, bolje fotke, galeriju / video / dojam? Klikni ovdje i javi nam!
Skip to content