DZIU MEDIKA


srijeda 22.1.2014.


vrata – 20:00 h


start – 21:00 h


cjiena ulaznice – 20 kn


FREAKSHOW na zimskoj turneji

The Squidling Bros. Circus Sideshow

je show u kojem su sve točke 100% onakve kakvima se čine- drugim riječima NEMA trikova; gutanje mačeva i vatre, čovjek jastučić za pribadače, dizanje utega na pirsinge, hodanje po slomljenom staklu i krevet od čavla samo su neki primjeri točaka koje bi se mogle odigratii pred očima gledatelja/ica.Dva brata iz Philadelphie, “Jelly Boy The Clown” i “Matterz Squidling” kreirajuThe Squidling Bros. Circus Sideshow 2007. godine. S kolegama performerima Roc Roc It (Njemačka) i Princess Tweedle Needle (Nizozemska), prerastaju u internacionalnu senzaciju.

vimeo.com/69894744

Godinama The Squdlings produciraju show-ove i sudjeluju u stotinama izvedbi „od obale do obale”, preko  Atlantika do Europe.

The Squidling Bros
. su nastupali s bandovima kao što su Primus, Exploited i Circus Contraption. Sudjelovali su na Coney Island USA Freak Bar, The Bohemian Carnival sa  Vau De Vire Society, The Coney Island Rockabilly Festival  2008-10, The World Steam Punk Expo in Detroit 2010, Opatijske Barufe Festival in Croatia 2011, Theatre Bizarre 2009-12, The Amsterdam Tattoo Museum 2012 and the Counter Culture Festival, Utrecht Holland 2013.

Dakle- The Squidling Bros. Circus Sideshow je sigurno nešto što ne smijete propustiti, a ako ste slabija želuca povedite i liječnika sa sobom!

Atmosferu će prije, u pauzi i zatim, zahuktavati i zavrtati DJ Bangavi i „tu i tamo pićence za dušu”.

squidlingbros.com

facebook.com/squidlingbrothers

Imaš nadopunu, ispravak, bolje fotke, galeriju / video / dojam? Klikni ovdje i javi nam!
Skip to content