U organizaciji Autonomnog kulturnog centra i kazališta sjena Tripstih, od 18. do 22.10. 2019 održat se 3. Festival Grafoskopa.

Festival grafoskopa je participativan multimedijski festival namijenjen svim ljubiteljima/cama vizualne umjetnosti. U okviru festivala predstavit će se umjetnici/ce i prijavljeni/e sudionici/sudionice, koji će ovim dvodnevnim programom radionica i performansa unijeti nov život mediju grafoskopa.
Želja Festivala grafoskopa je bogatim programom radionica i performansa povezati ideju grafoskopa – sa živim likovnim i umjetničkim stvaralaštvom, te afirmirati inovativne i kreativne oblike korištenja ovog analognog medija.

Na 3 festivalu grafoskopa odlučili smo organizrati radionicu za djecu.

Na radionici će svako dijete nakon kreativnog zagrijavanja uz stručno vodstvo izraditi prozor zamišljene kuće od kutije. Izradit će i stanara (lutkicu za kazalište sjena) koji živi iza tog prozora.
Zajedničkim snagama i predivnim različitostima koje se kriju u svakome od nas izgradit ćemo jedan neboder, zgradu ili brod koji će u sebi skrivati razne životne priče.
Osvjetlivši stanare na svojim prozorima jedne šarene zgrade, stvorit će se zanimljiva i neponovljiva priča.

Svako dijete dobit će i portret svog profila u sjeni te još razne kreativno sjenske poslastice.

Zajednički nastali radovi bit će dio festivalske izložbe
Prijave na radionicu su obavezne na mail kazaliste.tripstih@gmail.com
do četvrtka 17.10.
Dob +5

Broj polaznika je ograničen na 15.

Radionica je besplatna, donacije su dobrodošle.

ponesite djeci udobnu odjeću.

Imaš nadopunu, ispravak, bolje fotke, galeriju / video / dojam? Klikni ovdje i javi nam!
Skip to content