Srijeda 13.7.2016. Edulotta: Ljetna putna radionica
Infoshop knjižnica Pippilotta, AKC Attack, Pierottijeva 11, Zagreb (u dvorištu lijevo)
od 17:00 do 19:30, besplatno

Prezentacija/razgovor kretat će se oko ljetnih tema koje su važne za naše zdravlje: promjene i pojave koje donosi ljeto te UV zračenje. Razgovarat ćemo o tome kakve promjene u tijelu donosi povećana količina UV zračenja te kako možemo na to reagirati. Osim o promjenama, prevenciji i liječenju vezanim uz svjetleći planet, bavit ćemo se i po prilagodbama najmoćnijom skupinom životinja, kukcima, i razmisliti koje nam probleme donose i kako te probleme riješiti :).

Nakon razgovora sljedi radionica:
ulje za zaštitu/sunčanje,
macerat za liječenje opeklina,
repelenti,
pripravak nakon uboda insekata,
dezodorans.

Svoj dolazak potvrdi na mail infolibra.p@gmail.com kako bi osigurali dovoljno materijala (naznaka: LJETO sadržaj: ime i prezime). Radionica je zamišljena za 12 osoba.

Prezentacija+radionica su besplatne. Donacije za prostor Infoshop knjižnice Pippilotta su dobrodošle!

Program “Edulotta“ besplatnih radionica promovira „uradi sam/a“ kulturu i trudi se ljude podsjetiti na važnost solidarnosti i besplatne razmjene znanja te nas sve potaknuti na međusobno dijeljenje i podučavanje. Biti dio „uradi sam/a“ kulture znači samostalno ili uz pomoć drugih ljudi stvarati ono što nam je potrebno ili jednostavno učiti neku novu vještinu i pomoći drugima da to isto ostvare! To je i naš odgovor na konzumeristički način života koji proždire blago starih zanata.
Sharing is caring!

www.facebook.com/events/1549142635393674

infoshop-library-pippilotta.blogspot.hr/2016/07/137-edulotta-ljetna-putna-radionica.html

Imaš nadopunu, ispravak, bolje fotke, galeriju / video / dojam? Klikni ovdje i javi nam!
Skip to content