DYKEMANN FAMILY (Zagreb)

Sigurno ste se već nagledali kultne obitelji koja promiče neobiteljske vrijednosti. Za onog tko nije imao prilike pratiti, osnovani su prije 4 godine ( novo muzičko skrnavljenje GL-a iz ex-The Babies i WCIF ) Prvo su htjeli zvučati kao Billy Childish za siromašne,dirty garaža s kontrabasom (?), a sada su još malo više zastranili, promijenili milijardu bubnjara, došla gitaristica, izbacili bajs, zvuče kao šit pank, smjer u post pank, zamrzili garažu i cijeli svijet, objavili malu ploču u US, pa uskoro još jednu. Sad jedan član giba zauvijek za Berlin s tendencijom da to napravi i drugi. Šta će bit od svega, pitajboga. Uglavnom, u ovoj šarenoj postavi, gledajte ih dok još možete.

facebook

DIVIDED MINDS (Zagreb)

Otuđeno punk otuđenje iz podruma pored Kvatrića.. s puno dileja u vokalu (što je plus), je napokon preraslo okvire malog crnog šahta zvanog Zagreb i uoči prve evropske turneje u 4.mj., kao svojevrsno zagrijavanje, isprostiru svoj tepih buke.

facebook

DJ MR. SLIME (Zagreb) & DJ DINOSAUR (Zagreb)

DJ Mr. Slime & DJ Disonaur, kao Gloom Gaze, puštaju post-punk, new wave, dark electro, synth pop, shoegaze, goth, death rock kako kaže jedna najava od prije, a bome su zadnji put krljali još i po 77 punku, garaži, ovo, ono. Koliko imamo informacija, ovaj put postavit će gramofone, dakle sve pobrojano krljat će s vinila do 03h!Od 21h,

Od 21h, Ulaz minimalna donacija 20 Kn

Imaš nadopunu, ispravak, bolje fotke, galeriju / video / dojam? Klikni ovdje i javi nam!