AUTISTIC YOUTH
(Portland)

bandcamp

U studenom 2011. godine smo imali priliku svjedočiti njihovom energičnom gigu na kojem su promovirali svoj drugi LP, a ovaj put nam se vracaju s friškom, opet nešto zrelijom pločom “Nonage” nedavno izdanom za američki Dirtnap records i njemačke labelove Taken By Surprise i Sabotage records.

Ukoliko još niste upoznati s djelovanjem benda, valjalo bi spomenuti da su od samih početaka bili skloni nešto melodičnijoj struji hardcore punka koji se svirao početkom osamdsesetih godina, a kroz deset godina postojanja koje uključuju konstantne gigove, turneje i izbacivanje novih izdanja, uspjeli su izgraditi status jednog od najkonzistentnijih punk rock bendova s područja zapadne obale.

Osim što nam je čast ugostiti ih po drugi put, izuzetno nam je drago što su momci ispunili obećanje i ponovno izrazili želju za koncertom u Zagrebu, stoga, dođite i razbijte nedjeljnu čemernost uz koju čašicu i grupni singalong.

CATHOLIC GUILT
(Graz)

bandcamp

Relativno novi hardcore punk trio iz Graza koji iza sebe ima već dvije europske turneje, izdanu demo kazetu, split LP sa španjolskim INU, a ovaj koncert im je svojevrsna promocija “Futile Attempts” singla koji bi kroz skoro vrijeme trebao izaći za njemački Cut The Cord That i domaći Doomtown records.

Muzički, bend ima nešto moderniji i disonantniji pristup nadrkanom 80s hardcoreu ala Die Kreuzen i Poison Idea, a zapravo bi ih se najlakše moglo okarakterizirati kao europski odgovor na Sickoids, bend s kojima su već imali priliku svirati prošle godine u Grey roomu.

Od 21.30h, Koncert 22h, Ulaz minimalna donacija 30 kn
Facebook event

Imaš nadopunu, ispravak, bolje fotke, galeriju / video / dojam? Klikni ovdje i javi nam!