UTORAK 09.06.

DOOMTOWN predstavlja:

AJAX (New York)

Samo deset dana nakon Dawn Of Humans giga ugostit ćemo još jedan njujorški bend čiji su pojedinci već promarširali kroz prostorije Attacka i posjetili parkove uz obližnje benzinske pumpe.

Ajax je relativno friški hardcore punk bend sastavljen od članova Creem i Nuclear Spring, koje smo već imali prilike gledati 2013. godine, a muzički su locirani negdje između švedskih velikana Totalitär i klasičnog bostonskog 80’s hardcorea.

Ukoliko volite nabrijani, beskompromisni hardcore punk, vjerujemo da vas Ajax neće razočarati jer osim dokaza u obliku dvije izbačene singlice i teasera za nadolazeću treću za londonski Static Shock Records, slove kao sjajan live bend.

Bleach For Breakfast 7″ (2013)

www.youtube.com/watch?v=Es-jbUUNii8

S/T 7″ (2014)

www.youtube.com/watch?v=2aNL2a6C3AI

IMPALERS (Austin)

Prošle godine izbacili su jedno od najhvaljenijih hardcore punk izdanja – Psychedelic Snutskallar 12″, čiju kompletnu A stranu zauzima istoimena d-beat odiseja u trajanju od 11 minuta koja, eto, unatoč svojoj minutaži ne postaje nimalo bezlična i dosadna.

Ova teksaška petorka postoji od 2010. godine, a u njenim redovima nalaze se iskusne njuške tamošnje scene koje sviraju u bendovima poput Mammoth Grinder, Hatred Surge, Vaaska i benda koji je već samljeo sve pred sobom prije par godina u Attacku – Criaturas.

Galopirajući, metalizirani d-beat hardcore koji sviraju Impalersi zvuči kao spoj kasnije faze Anti Cimexa, Dischargea i naravno, nezaobilaznih Motorhead, a na ovoj turneji promovirati će europski press već spomenutog Psychedelic Snutskallar 12″ na Static Shock Recordsu.

theimpalers.bandcamp.com/

NAILED IN (Zagreb)

E pa bilo je i krajnje vrijeme da Zagreb izrodi novi hardcore punk bend!

Ekipa okupljena u Nailed In ima podosta scenskog staža iza sebe jer su članovi prošli kroz mnoge bendove, a samo neki od njih su Declaration, Passive Aggressive, Black Gust i Intrigue. Ono što od Nailed In možete očekivati je nadrkani hardcore na tragu Negative Approach i bendova s početka novog milenija tipa Tear It Up i Cut The Shit.

Od 21h, Koncert 21.30h, Ulaz = minimalna donacija 30 kn

Imaš nadopunu, ispravak, bolje fotke, galeriju / video / dojam? Klikni ovdje i javi nam!
Skip to content