SRIJEDA 10.06.2015.

AHNA (Vancouver, Kanada)

Povodom izlaska novog im EP-a pod nazivom „Perpetual Warfare“, u goste nam dolazi kanadski okultni death drone krast trojac AHNA. Ukoliko vam se bljuje od „post nešto“ ili „nešto core“ bendova, definitivno bacite uho na ovu ekipu. Spektar mjuze koju rade dosta je širok jer masu eksperimentiraju i mijenjaju svoj zvuk. Krenuli su kao minimalistični drone dvojac samo s bassom i violinom te su kroz 7 godina kombiniranja nojza, death metala, blek metala i krasta došli do neke bolesne kombinacije svega i svačega, naravno, dobroga. Perpetual Warfare je meni osobno njihovo najdraže izdanje do sad jer je većinom spoj metala i tvrde pankčine provućen kroz dubine prljavoće. Svaka stvar se istiće na svojevrstan način stoga EP valja baciti na ripit te ih definitivno doći čekirati lajv! Imam filing da će biti masu glasni!

ahna.bandcamp.com/

www.facebook.com/AHNADEATH

ahnadeath.blogspot.ca/

LEFT TO STARVE (Karlovac)

Podosta mlad bend koji je u manje od godinu dana odradio već pozamašnu količinu gigova. Sviraju kombinaciju mračnog hardkora s primjesama krastčine no ima tu i sporih dionica isto kao i grajnd dionica. Iza njih je već i snimljeni EP sa 6 traka izdan na dobroj staroj tejpari. Dobro i politički motivirano!

lefttostarve.bandcamp.com/

www.facebook.com/lefttostarve?fref=ts

NEGATIVE SLUG (Zagreb)

Nov bend na sceni! Pošto ih još niti jednom nisam imao prilike vidjeti zaista ne znam što očekivati. U samo 2 mjeseca napravili su 2 izdanja iz kojih se jasno vidi da se radi o doom sludge nojz projektu. Dođi, vidi, poslušaj, podrži.

negativeslug.bandcamp.com/

www.facebook.com/negativeslug

Before<>After slušaona by Leyz Bastard & Kaka Rot

Od 21h, Koncert 22h, Ulaz = minimalna donacija 25 kn

NO GODS, NO MASTERS!

fb + vizual @ www.facebook.com/events/1469089000049355/

Imaš nadopunu, ispravak, bolje fotke, galeriju / video / dojam? Klikni ovdje i javi nam!
Skip to content