CONDOMINIUM (St.Paul, USA)

Hardcore punk infektiran dozom negativne, pomaknute noise rock vibre iskorijenjene iz stabla obitelji 90s AmpRep bendova. Greg Ginnovski disonantni pristup sviranju gitare, orajuće bass linije, primitivno bubnjanje te vokal na rubu gušenja, odlike su ovog tria koji je u početku svirao ogoljen, sirov hardcore, a sa svakim novim izdanjem sve više pokazivao sklonost za eksperimentiranjem i razbijanjem standardnih formi, što se možda najviše očituje na njihovom petom izdanju “Warm Home” 12″ EP-ju. Većinu izdanja su izdali sami, a prošle godine su zamirisali i tijelima kultnog labela Sub Pop koji im je izbacio singl “Carl” i time pobudio interes za bendom van krugova hardcore punka.

U Europu dolaze po prvi put, a taman pred odlazak izdali su singl “Thug”, kojeg će promovirati na ovoj turneji, a isto tako valjalo bi spomenuti da će na koncertu biti nabavljiv i europski press “Warm Home” 12″a koji izlazi za njemački Cut The Cord That records.

blogspot

youtube

youtube

DIVIDED MINDS (Zagreb)

Nedavno su se vratili s druge europske turneje, bogatiji za još jedno izdanje i to ovog puta vinilno naziva “Strangers” kojeg će promovirati na ovom koncertu.

bandcamp

LACK OF SOUL (Zagreb)

Bluzerska screamo/sludge mašinerija iz utrobe podzemlja Kvatrića s ovim gigom zatvara svoju prvu europsku turneju.


bandcamp

fbook:

www.facebook.com/events/1423468541255887/

Od 21h, koncert 21.30h, Ulaz minimalna praticipacija 30 kn

Imaš nadopunu, ispravak, bolje fotke, galeriju / video / dojam? Klikni ovdje i javi nam!