AKC Attack predstavlja:
21.4. // 20:30 – 02:00 // 6 EUR
(Blackend Sludge, Francuska)
cultofoccult.com
cultofoccult.bandcamp.com
Okultni Doom Metal projekt iz Francuske koji posljednjih desetak godina para bubnjiće uzduž i poprijeko Europe. Cult of Occult iza sebe imaju zavidnu i kritički priznatu diskografiju koja im je osigurala i nastup za renomiranom Roadburnu. Činjenica da je bend pozvan na festival kalibra kao što je Roadburn, upućuje nas na to da je posrijedi kvalitetan i relevantan bend čiji bi nastup, u oskudici Doom bendova koji prolaze Zagrebom, bilo šteta propustiti. Bend njeguje ANTI-LIFE estetiku definiranu u izdanjima bendova kao što su Eyehategod, Noothgrush, Meth Drinker, Corrupted i drugi prvaci sporosti čime, uz studiozni pristup zvuku, vrše napad na osjetila i psihu svih onih koji se usude prisustvovati njihovoj crnoj misi. Bend nas je upozorio na ozbiljne decibele koje planiraju dosegnuti u Attacku, stoga razmislite o nabavljanju čepića za uši!
(Sludge/Doom, Karlovac)
lefttostarve.bandcamp.com/music
Kad su prije osam godina krenuli na svoje glazbeno putovanje, malo tko je mogao predvidjeti u kojem će se smjeru razvijati glazba Left to Starvea. Iako je bend u svojoj ranijoj fazi imao česte izlete u sporost, tek su nakon svog posljednjeg albuma ozbiljnije prigrlili Sludge i Doom konvencije, uz čuvanje punk zbog kojeg se počinju baviti ekstremnom glazbom. Ovaj nastup u Attacku ujedno je i promocija njihovog novog izdanja ́ koje je zajednički napor nizozemske Rope or Guillotine i zagrebačke Cosmic Brood Records etikete. Iako je datum izlaska rezerviran za peti mjesec, prve kopije vinila bit će dostupne u Attacku, a nastup na Doom over Medika je i prvi gig na njihovoj europskoj turneji na kojoj će promovirati novo izdanje.
, 2021, ’ / , . , .
(Stoner/Doom, Zagreb)
rifftree.bandcamp.com/music
Relativno novo ime na lokalnoj Doom sceni, premda sa stvaranjem prvih riffova počinju 2018. Rifftree njeguje estetiku ranog Sleepa i OM-a prije njihovih eskapada u Budizam. Moramo priznati kako u moru novih Doom bendova koji sve više naginju ka Funeral Doomu, glazba koju stvara Rifftree dolazi kao osvježenje i bijeg od nihilizma u neke druge, pozitivne stvarnosti. U zadnje su vrijeme česti gosti zagrebačkih klubova, stoga možete očekivati maksimalnu usviranost ovog dua.
!!! VAŽNO !!!
Kao i na svim koncertima u organizaciji AKC Attacka, svim mlađima od 18 dajemo 50% popusta prilikom kupnje karte.
Imaš nadopunu, ispravak, bolje fotke, galeriju / video / dojam? Klikni ovdje i javi nam!
Skip to content