SubScena za kazalište, izvedbene umjetnosti i ostale hibride vas poziva na javnu prezentaciju rada u nastajanju “Šupljine i praznine” Domagoja Šoića, 11. svibnja u 20h u cirkuskom šatoru Cirkobalkane, u kojem je umjetnik proveo desetodnevnu rezidenciju. Očekuje vas kratka prezentacija tehničkog istraživanja davanja novog života lopticama u viziji i izvedbi Domagoja Šoića.

Autor i izvođač: Domagoj Šoić
Tehničarka za svjetlo i zvuk: Klara Barišić

SubScena for theatre, performing arts and other hybrids invites you to a public presentation of the work in progress “Cavities and Voids” by Domagoj Šoić, on June 11 at 8 p.m. in the Cirkobalkana circus tent, where the artist spent ten-day residency. A short presentation of technical research on giving new life to juggling balls in the vision and performance of Domagoj Šoić awaits you.

Author and performer: Domagoj Šoić
Light and sound technician: Klara Barišić

____________________________________________
SubScena za kazalište, izvedbene umjetnosti i ostale hibride neprofitni je projekt kojeg u partnerstvu provode Autonomni kulturni centar Attack i Cirkorama, a s ciljem afirmiranja i povezivanja avangardnih i eksperimentalnih izvedbenih umjetnika/ca iz Hrvatske, regije i svijeta, neovisno o žanru, stilu i razdoblju kojem pripadaju.
Program Subscena financijski su omogućili Grad Zagreb – Gradski ured za kulturu, međugradsku i međunarodnu suradnju i civilno društvo, Ministarstvo kulture i medija Republike Hrvatske, Zaklada Kultura nova i Nacionalna Zaklada za razvoj civilnoga društva

Imaš nadopunu, ispravak, bolje fotke, galeriju / video / dojam? Klikni ovdje i javi nam!
Skip to content