APOKALIPSA KAD?

Ništa od kraja svijeta 21.12.?

Ništa zato, kozmičke sile će se ipak udružiti i manifestirati u zagrebačkom Attacku.

Nova era je pred nama, era kojom će vladati demoni horror punka i rock & rolla!

“That is not dead which can eternal lie, and with strange aeons, even death may die.” – HPL

DEVIL’S WHOREHOUSE (Mirogoj)

Nakon skoro dvije godine iskusni momci iz hardcore benda Declaration se opet dižu iz lijesova i nastupaju u svojem Mr. Hyde ruhu kao jedan od najatraktivnijih Misfits tribute bendova sa ovih prostora. Njihova usvirana izvedba širokog repertoara kultnog horror punk benda je dodatno začinjena vjerodostojnim vizualnim nastupom, a ni sam ex-Misfit Michale Graves se nije mogao suzdržati da uz smješak od uha do uha ne sing-alonga uz frontmena Nikija dok je s njima u Zagrebu dijelio binu nastupajući kao vokal Marky Ramone’s Blitzkriega. Corpse paint, devilocks i energičan nastup pokraj kojeg bi se i sami Misfitsi sramili – DEVIL’S WHOREHOUSE odvode pojam tribute benda na novu razinu.

GOATMARE & THE HELLSPADES (Pančevo)

Zombiji, leševi, vampiri, vukodlaci, pacijenti u sanatoriju… A kad odradite blagdansku večeru s vašom obitelji, vrijeme je da se zaletite pogledati i poslušati jedan od najzabavnijih novih bendova ove regije. GOATMARE AND THE HELLSPADES svojom kombinacijom veselog horror punka, zaraznog rockabillya i svih mogućih i nemogućih horor motiva osvajaju na prvo slušanje, a njihov prvi koncert u Hrvatskoj nešto je što se ne smije propustiti.

youtube.com

KURVE (Zagreb)

Kažu da su dobre majke, a pokazuju samo da nas sve mogu naučiti kako se svira najbolji punk i rokenrol. Još uvijek u fazi promocije svog novog EP-a, KURVE svakim svojim koncertom ostavljaju publiku bez teksta, a nema razloga vjerovati da će ovo biti iznimka.

youtube.com

SAUČEŠĆE (Miroševac)

Poneki članovi Mašinka, Frakture Mozga i Pičke Vrište napravili još jedan bend. SAUČEŠĆE nije slučajno odabrano ime, budući da ćete točno to htjeti izjaviti njihovim majkama nakon što ih čujete.

Od 21h, Ulaz minimalna donacija 25 Kn

Imaš nadopunu, ispravak, bolje fotke, galeriju / video / dojam? Klikni ovdje i javi nam!
Skip to content