Sub – 26.4.

SubScena za kazalište, izvedbene umjetnosti i ostale hibride poziva vas na izvedbu predstave „Delicately Furnished Interiors“, 26. travnja u 20.00 sati u prostoru Filmskog studija Medika (Pierottijeva 11, Zagreb).
Predstava „Delicately Furnished Interiors“ nastala je tijekom rezidencijalnog boravka autora Jean-Lorina Steriana, u travnju, u Medici.

O predstavi:
Četiri glumca i performera nađu se na ničijoj zemlji. Na praznoj sceni. Nemaju nikakvih indicija kako su stigli tamo niti koliko dugo će ostati, ali nakon sigurnog početka, to više nije ni važno. Jer jedina stvar koju oni znaju je kako izvoditi predstavu

Igraju:
Ana Majtak
Anna Ghallo
Esther Davies
Luka Baresic

Koncept: Jean-Lorin Sterian
Tekst: Ana Majtak, Anna Ghallo, Esther Davies, Luka Baresic, Jean-Lorin Sterian
Produkcija: SubScena

SubScena za kazalište, izvedbene umjetnosti i ostale hibride projekt je kojeg u partnerstvu provode Autonomni kulturni centar Attack i Udruga Cirkorama unutar AKC Medika. Projekt je neprofitnog karaktera, a za cilj ima afirmiranje i povezivanje avangardnih i eksperimentalnih izvedbenih umjetnika/ca iz Hrvatske, regije i svijeta, neovisno o žanru, stilu i razdoblju kojem pripadaju. Razvija i promovira eksperimentalne strategije za privlačenje nove publike i uspostavljanje suvremenog umjetničkog diskursa. SubScena za kazalište, izvedbene umjetnosti i ostale hibride potiče svaki umjetnički opravdan, radikalan ili suptilan, postupak stvaranja izvedbe. Projekt financijski podržavaju Grad Zagreb – Gradski ured za kulturu, obrazovanje i sport, Ministarstvo kulture Republike Hrvatske, te Zaklada Kultura Nova i Nacionalna zaklada za razvoj civilnoga društva koje podržavaju rad AKC.
attack.hr/subscena/

Imaš nadopunu, ispravak, bolje fotke, galeriju / video / dojam? Klikni ovdje i javi nam!
Skip to content