Dark electro / industrial / punk večer

DK DANCE (Francuska)

dkdance13.blogspot.com

Industrial punk bend iz Annecyja. Ima tri člana koji dolaze iz raznih žanrova (metal, riot i punk). Glazba koju rade je mješavina elektroničkih ritmova (hardtek) i repetitivnih teških gitarskih rifova koji plutaju kroz black metal atmosferu. Uz glazbu tu je i francuski vokal koji je ponekad miran, a ponekad vrišti u stilu black death riot metala.

KORP (Hrvatska)

www.kultofredpyramid.com

facebook

Kult of Red Pyramid, ili ukratko “KORP”, je formiran 2008., od strane Ivana Rogara i Josipa Fackovića.

Žanrovski gledano, KORP je dark electro/industrial projekt, ali sadržava razne elemente ostalih smjerova, te stilski i sadržajno ne zvuči kao masa bendova koji su trenutno na sceni. Korijeni ovog banda i prijašnjih projekata su alternativa, metal i doom/ambient, koji se još uvijek mogu osjetiti danas, čak i u ovom projektu sasvim drugačijeg usmjerenja. 2010. je izdan prvi službeni album, nakon neslužbenog trosatnog prvijenca “Red Eyed Machinery” iz 2009.,

pod nazivom “Dark Red Light”. Album je izdan nezavisno i distribuiran digitalno. Drugi album, pod nazivom “Void Zero” , izdan je 13.2.2012. preko britanskog labela G&H.

Review (brutalresonance)

2011. formiran je novi harsh EBM side-projekt s dosta tvrđim zvukom pod nazivom “Void.Inject”, za kojeg smo izdali EP “Godfuckers”, u prosincu 2011. Može se skinuti na našoj stranici besplatno. Otkad je objavljen, poharao je svjetsku (underground) scenu, s tisućama downloada, te se raširio na većini web stranica koje pokrivaju dark electro/EBM.

Duo Rogar/Facković je od 2007. poznat i po filmskim radovima, među kojima je najnoviji uradak “Vektor”, postapokaliptični triler snimljen 2010. godine, prikazan na Swansea Bay festivalu u Walesu i prošlogodišnjem SFerakonu. Zvučnu kulisu filmskih projekata upotpunjuje KORP i “Shinrei Project” ( shinreistudios )

Za “Shinrei Project” je također izdan album, pod nazivom “LAST SONGS ON EARTH”. ( brutalresonance )

+ DJ Bezre Flexa

Vrata 21h, Koncert 22h, Upad 25 Kn

Imaš nadopunu, ispravak, bolje fotke, galeriju / video / dojam? Klikni ovdje i javi nam!