Dajte djeci mikrofona jedan je od programa kolektiva “Idi pa vidi” i AKC Attacka. Nakon uspješne prve sezone krećemo u drugu sa nekim starim i nekim novim idejama. Jedna stvar ostaje ista, a to je naš cilj. Cilj je mladima, ali i svima drugima, omogući prostor, publiku, binu, razglas i naravno, mikrofon (možda čak i tri). Neovisno o prijašnjem iskustvu, polaznicima /cama će program omogućiti nastup pred publikom i dodatan napredak za daljnji razvoj.
Sudionici/ce će sami/e odlučiti da li će izvoditi već napisane stvari, hoće li se koristiti tehnikom freestyle-a ili pak kombinacijom jednog i drugog. Sve je dobrodošlo i svi/e su dobrodošli/e.
Ove godine odlučili smo ubaciti i svojevrsni battle.
Kako svi volite freestyle, ovu sezonu odlučili smo malo začiniti turnirom u freestylu na zadanu temu. 8 natjecatelja na svakom DDM-u bore se za dva mjesta u finalnoj večeri koje će se održati na Reunited festivalu hip-hop kulture.(27.9.)
Ukupno tražimo 32 MC-a koji će odmjeriti snage u kvalifikacijskim večerima. Sve finaliste očekuju prigodni pokloni.
Za nastup na turniru potrebno se prijaviti na linku:

docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfG4SofusTU6TmavtThP1qTqwwKSABGD5rd1GVP98_Z9qgeew/viewform

Svi oni koji ne žele bettlati i dalje će imati priliku predstaviti svoje lirike u programu prije samog turnira i u sajferu nakon turnira.
PROGRAM:
Klub ATTACK – četvrtak od 19.00 h
19:00 – 20:00 OPEN MIC – slobodno za sve
20:00 – 21:30 TURNIR – na prijavu preko kontakt liste
21:30 – 22:00 SAJFER OPEN MIC – slobodno za sve
Vaš Idi Pa Vidi i AKC Attack

Imaš nadopunu, ispravak, bolje fotke, galeriju / video / dojam? Klikni ovdje i javi nam!
Skip to content