COBRAN I MLATA
(Beograd, Sick Touch)

Ravno iz Beogradskih blokova, tzv Fontane, dolaze nam Cobran i Mlata, dvojac koji prestavlja Sick Touch kolektiv. Iza sebe imaju dva zajednička albuma: nikad objavljeni Ma Da (2008) te Sick Touch Era (2012).

COBRAN

Mardešić Branko – Cobran 2002,2003 godine prvi put odlazi u studio na Banovo brdo gdje je snimio svoju prvu strofu sa Sha tj. kao gost na njegovom albumu. 2006. godine kreće priča oko SICK TOUCH studija i tada kreće sa ozbiljnijim radom, odnosno snimanje pjesama sa članovima naše ekipe, kada su i nastale kompilacije SICK TOUCH demo 1, 2 i 3. 2008. završava album sa Mlatom, sa kojim uglavnom i radi sve ovo od početka, pod nazivom “MA DA” (koji u formi albuma nikad nije objavljen već je većina pjesama okačena na internet). 2012-e izlazi album sa Mlatom zvani “SICK TOUCH ERA”, a uz to i mnogo spotova koji prate i ovaj album, a i dosta starijih pjesama. Trenutno radi na solo albumu i još nekim zajedničkim projektima o čemu ćete biti na vrijeme obavješteni.

MLATA

Počinje se baviti repom 2004. godine, a od 2006. godine, od otvaranja SICK TOUCH studija posvećuje se snimanju, uglavnom sa Cobranom, kao i sa reperima okupljenim oko SICK TOUCH studija. Sudjeluje u pjesmama na kompilacijama SICK TOUCH demo 1, 2 i 3, 2008. završava album sa Cobranom pod nazivom “MA DA” (koji u formi albuma nikad nije objavljen, već je većina pjesama okačena na internet), 2010e u suradnji sa LTDFMom objavljuje nezavisno izdanje pod nazivom “MLATA JE TRSO”, a 2012e album sa Cobranom “SICK TOUCH ERA”.

Album Sick Touch Era poslušajte ovdje

Youtube kanal

Facebook

HIGH5
(Zagreb)

Mladi trap gospodari Zagreba. Žive taj yolo, jašu taj swag. Ustvari, žive sa starcima i idu na faks. Kad ne pune indekse potpisima, napune studio i stvaraju tvrdoću koja je tvrđa nego tvrdo č. Iza sebe imaju hrpu pjesama na internetu i nekoliko odrađenih nastupa na kojima uvijek donesu taj znoj i učine da divljate. Nedavno su izbacili i svoj prvi EP “triestri” koji možete skinuti ovdje ili ga preslušati na njihovom youtube kanalu.

Od 22h, Upad 30 kn do, 40 kn nakon ponoći

Facebook event

Imaš nadopunu, ispravak, bolje fotke, galeriju / video / dojam? Klikni ovdje i javi nam!
Skip to content