ČETVRTAK 21.12.2017 U 20.00 SATI
GALERIJA SIVA (Medika, Pierottijeva 11, Zagreb)

Poštovani

pozivamo Vas da u Vašem mediju najavite otvorenje izložbe graffiti umjetnika CHEZ 186 u Galeriji Siva, Pierottijeva 11, u Zagrebu (Medika). Izložba se otvara u četvrtak 21. prosinca od 20.00 sati, a postav će se moći pogledati još i slijedećeg dana od 17.00-20.00 sati.

Chez 186 je graffiti writer koji je na domaćoj graffiti sceni prisutan 20 godina, a koji je svojim specifičnim stilom obilježio rad trenutno aktivne generacije graffiti writera u Hrvatskoj. Njegove prvi potezi sprejom vezani su za zidove diljem Slavonije odakle je porijeklom. Zadnjih godina svoje djelovanje bazira u Zagrebu, uz neprestane izlete po ostatku zemlje, regije i Europe.
U svojem radu Chez 186 oduvijek je propitkivao granice u koje su klasični graffiti bili postavljeni te se poigravao s njihovim nepisanim pravilima, što se može vidjeti i u presjeku njegovih djela, bilo da je riječ o gradskim fasadama, zidovima ili platnu. S vremenom je u svijet graffita na mala vrata počeo unositi apstraktne elemente, da bi u konačnici njegov rad postao obilježen i prepoznat po eksperimentiranju u korištenju graffiti tehnika i stilova s apstraktnim elementima, bez obzira na medij, tehniku ili situaciju.
Apstrakcija i eksperimentiranje sa svime onime nastalim i naučenim tijekom dvadesetogodišnjeg rada i života na graffiti sceni bit će predstavljeno u zagrebačkoj „Galeriji Siva“ .
Za glazbu na otvorenju izložbe pobrinuti će se DJ Grandmaster Plotz & The Furious none.

chez186.tumblr.com/
www.instagram.com/chez_186/
www.facebook.com/chez186/

Galerija Siva program je Autonomnog kulturnog centra Attack, financijski je podržana od strane Ministarstva kulture republike Hrvatske, Grada Zagreba – Gradskog ureda za kulturu, obrazovanje i sport, Zaklade Kultura nova i Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva.

Imaš nadopunu, ispravak, bolje fotke, galeriju / video / dojam? Klikni ovdje i javi nam!
Skip to content