ČETVRTAK 07.09.2023. OD 20:00 SATI
IZLOŽBA BIZ-a, EXPERIMENTAL BIZNESS
GALERIJA SIVA (MEDIKA), PIEROTTIJEVA 11, ZAGREB

Autonomni kulturni centar Attack! kroz program galerija Siva poziva vas na otvorenje izložbe “Experimental Bizness”. Otvorenje izložbe predviđeno je za 7. rujna u 20:00 sati u galeriji Siva, Pierottijeva 11, Medika. Izložbu možete pogledati svaki dan od 7. rujna do 13. rujna od 17:00 do 20:00 sati.

Izložba se održava u sklopu Reunited festivala

BIZ – Experimental Bizness

Pri izradi postava umjetnik će kombinirati dvije različite vrste umjetničkog izričaja. Jedna je više ulična, u vidu grafita, pomalo granična i ponekad ne prihvaćena vrsta umjetnosti dok je druga opće prihvaćena za izlaganje u galerijskim prostorima, poput crteža na platnu, fotografija te 3D instalacija. Ideja izložbe je ta da umjetnik promatraču pruži uvid u dva skroz različita svijeta na sebi svojstven način te ukaže svoju raznolikost umjetničkog izričaja.

Umjetnik koji se koristi pseudonimom „Biz“ završio je studij građevinarstva u Solunu u Grčkoj. Tijekom obrazovanja razvijao je svoj stil umjetničkog izričaja te nakon završetka studija odlazi iz Grčke te se seli u Bratislavu gdje živi i stvara. Sudjelovao je na nekoliko izložbi u Beču (Austrija), Bukureštu (Rumunjska), Briselu (Belgija) te Ateni (Grčka).

Više o radovima umjetnika na:
www.instagram.com/shittycitycat/

 

Galerija Siva program je AKC-a, financijski podržan sredstvima
Ministarstva kulture i medija Republike Hrvatske, Grada Zagreba – Gradskog ureda za kulturu, međugradsku i međunarodnu suradnju i civilno društvo, Zaklade kultura nova i Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva

Imaš nadopunu, ispravak, bolje fotke, galeriju / video / dojam? Klikni ovdje i javi nam!
Skip to content