Studeni, vrijeme idealno za dukse, depricu, pitanja di ćeš za novu i dobar post rock gig! Stoga, 16.11. rezervirajte za jedan od najpoznatijih bendova na poljskoj post rock sceni, Besides koji u Zagreb dolaze u sklopu svoje europske turneje Bystanders. A da bi ova večer bila potpuna, zagrijati će nas najdraža instrumentalna riječka trojka, miljenici svake publike, Pomelo Chess Society!

️Upad: 50kn (6.64 eur) u pretprodaji, na ulazu 60kn (7.96 eur)
Osiguraj si upad: core-event.co/…/besides-pomelo-chess-society-14d4/
Podržite dobar gig srijedom, vidimo se!

————-

⨯Kvartet ne tako popularnog glazbenog žanra milijune poljskih srca osvojio je sudjelovanjem u TV emisiji Must Be The Music gdje su osvojili i glavnu nagradu. Djeluju od 2011. godine a do sada su odsvirali skoro 200 koncerata diljem Poljske i šire te izbacili tri albuma: ”We were so wrong”, ”Everything is”, ”Bystanders”.
U suradnji s gudačkim kvartetom, 2020. izlazi live izdanje “Bystanders”, konceptualni album koji sadrži 8 instrumentalnih izvedbi.
” . ( śę) – , . ”
BC: besides.bandcamp.com/
FB: web.facebook.com/BesidesBand?_rdc=1&_rdr
YT: www.youtube.com/user/BesidesBand
————————-
(RI)
⨯ Instrumentalni rock trio iz Rijeke, koji predstavlja novi glazbeni pravac -Šah Math Rock. Nakon godina sviranja u raznim riječkim bendovima tri zaljubljenika u šah, egzotično voće i rock ‘n’ roll udružili su snage i krenuli novim
neistraženim putevima.
BC: pomelochesssociety.bandcamp.com
FB: web.facebook.com/PomeloChessSociety
YT: www.youtube.com/channel/UCTkr08FpBQ2KpvdAAai7gaQ

——————————–
Koncert se provodi kroz program udruge AKC Attack Kasetofon kojeg financijski podržavaju Ministarstvo kulture i medija republike Hrvatske i Grad Zagreb – Gradski ured za kulturu, međugradsku i međunarodnu suradnju i civilno društvo.
KASETOFON je novi klupski program udruge AKC Attack s ciljem promocije i razvoja alternativne scene s naglaskom na indie pop rock ekperimentalnu glazbu. Osnovni cilj projekta je približiti publici glazbenike koji izlaze iz konkretnih žanrovskih okvira zbog unošenja novih elemenata u glazbena djela ali i live nastupe. U prvom redu, cilj je istaknuti manje izvođače koji još pronalaze svoju publiku te na ovaj način taj proces mogu ubrzati i u pozitivnom smjeru nastaviti sa daljnjim razvojem.
————————

Imaš nadopunu, ispravak, bolje fotke, galeriju / video / dojam? Klikni ovdje i javi nam!
Skip to content