13-15.12.2021 OD 17.00
Attackova tvornica poziva sve zainteresirane na prijavu za radionicu VJ-inga koja će se održati od 13.- 15. prosinca 2021. od 18.00 sati u klubu Attack
Prijave se primaju ispunjavanjem upitnika na sljedećoj poveznici:bit.ly/33fpKmq , zaključno s 12.12. u podne.
Radionica VJ-inga osmišljena je kao uvod u svijet video preformansa . Radionica je usmjerena na osnovne i početničke pristupe VJ-ingu i projekcijskom mapiranju. Na taj način je otvorena za sve početnike/ce bez potrebe poznavanja određenog softwarea. Cilj radionice je proći cijeli proces jednog VJ-ing performansa, od ideje, stvaranja scenografije, video klipova pa do samog nastupa. Metode rada temelje se na teoretskim uvodnim predavanjima o različitim softwareima i hardwareima koji se koriste u samom procesu stvaranja. Drugi praktični dio radionice obuhvaća razradu ideje, crtanje skica, izrada i postavljanje scenografije, izrada video materijala, metode mapiranja projekcija.
Voditeljica radionice: Greta Agata
Greta Agata aka metam:o:rph je vizualna manipulatorica u nastajanju. Nije globalno renomirana, ali se trudi djelovati lokalno. Ponekad brusi zanat u Medici na Hybrid i Pistolero eventima te kao pratnja Roadtripper soundsystema u sisačkom Skwhatu.
FB: bit.ly/3yjDeJi
**************************************************************************
Attackova tvornica, program je Autonomnog kulturnog centra Attack, a financijski je podržana od Ministarstva kulture i medija Republike Hrvatske, Grada Zagreba – Gradskog ureda za kulturu, Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva i Zaklade kultura nova
****************************************
VAŽNO! VAŽNO!
Programi se provode uz strogo pridržavanje epidemioloških mjera, stoga vas molimo da koristite dezinficijense, nosite maske kad je to potrebno i držite propisanu distancu.

Imaš nadopunu, ispravak, bolje fotke, galeriju / video / dojam? Klikni ovdje i javi nam!
Skip to content