10.- 14.10.
Autonomni kulturni centar u sklopu svog programa Attackova tvornica poziva vas na prijavu za Radionicu DJ-inga.
Radionica će se održati u klubu Attack od 10.10. do 14.10.2021.
Sudjelovanje na radionici je besplatno, a prijaviti se možete putem upitnika na sljedećem linku: bit.ly/2YjM1wI
Prijave se zaprimaju zaključno s 8.10.2021.
DJ radionica služi kao svojevrsni servis, jer omogućava neafirmiranim glazbenicima/cama, producentima/icama edukaciju i prezentaciju svog rada bez naplaćivanja naknade.
___________________________
Radionica je podijeljena na nekoliko segmenata: tehnička i kreativna edukacija. Upravo opisane aktivnosti time predstavljaju zanimljiv spoj samoorganizacije i promocije gdje se „uradi sam“ aspekt stvaralaštva podigao na jednu veću razinu u kojoj se koriste resursi udruge (glazbena oprema) kako bi se ostvario kvalitetni edukativni program. Ciljevi radionice su promovirati glazbeno stvaralaštvo u području alternativne/nekomercijalne elektronske glazbe, veća zainteresiranost mladih za alternativnu elektronsku glazbu i aktivno djelovanje u urbanoj glazbenoj sceni povećanjem broja novih mladih korisnika programa Udruge. Radionicu vodi Ivan Pavin aka Winpa.
____________________________
Ivan Pavin rođen je u Zagrebu 31.12.1991. Suradnik je u Autonomnom Kulturnom Centru Attack, kao organizator i tonac; organizator je nekolicine glazbenih festivala (Tides of youth, Buka i Otpor, MoDem); osnivač je vlastite diskografske kuće Insectic Records. Prva radna iskustva stječe radom na festivalima poput Outlook, Dimensions, Terraneo, MoDem, Sonus i mnogih drugih.
Njegov interes za psytrance kulturu i glazbu došao je preko mnogih underground partija i festivala na kojima je doživio i vidio njen pravi potencijal.
Attackova tvornica program je Autonomnog kulturnog centra, sufinancirana je od strane Ministarstva kulture Republike Hrvatske,  Grada Zagreba – Gradskog ureda za kulturu, Zaklade kultura nova i Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva.
!!! VAŽNO !!!
Sukladno preporukama i odlukama stožera za civilnu zaštitu moramo se pridržavati propisanih mjera.
***********************************************************************
Imaš nadopunu, ispravak, bolje fotke, galeriju / video / dojam? Klikni ovdje i javi nam!
Skip to content