ATTACKOVA TVORNICA: RADIONICA AUDIO INŽENJERINGA
06. – 08.11.2023. OD 16.00 SATI
KLUB ATTACK, MEDIKA

Autonomni kulturni centar poziva vas da se prijavite na radionice jesenskog ciklusa Attackove tvornice, u klubu Attack, Pierottijeva 11. Radionica zvuka/audio inženjeringa održavat će se u razdoblju od 06.-08. studenoga 2023. od 16.00 sati.

Sudjelovanje na radionici je besplatno, a prijaviti se možete do 03.11. do 17.00 sati ispunjavanjem upitnika na linku!

Program radionice sastoji se od upoznavanja s dijelom producentskih i studijskih tehnika uz obuku i upoznavanje polaznika/ca sa svim potrebnim zaduženjima ton majstora/ce.
Kroz praktičnu primjenu glazbenih instrumenata, audio komponenti i producentskih tehnika obrađujemo sva područja audio inženjeringa i primjene glazbene opreme kao i razglasnog sistema.
Trajanje radionice je 3 sata dnevno kroz četiri dana.
Radi lakšeg svladavanja pojedinih cjelina radionica je podijeljena na tri cjeline:
– upoznavanje s opremom kluba, postavljanje glazbenih instrumenata na stage (binu) i ozvučivanje istih.
– rad na FOH mixeru ,audio mix (tonska proba)
– produkcija snimljenog materijala i opća upoznavanja sa softwareom za produkciju; završavanje mixa i rekapitulacija radionice
Polaznici/e će po završetku radionice imati priliku čuti ishod svog rada i odlučiti dali se žele nastaviti usavršavati u području audio inženjeringa.

Voditelj radionice: Igor Ivanković
Igor Ivanković aktivno se bavi muzikom od 2005. godine kroz muzički dvojac Jahstice Soundsystem, a kasnije i kroz glazbeni projekt Digitron Soundsystem. Nastavlja svoj razvoj kao basist u bendu Bamwise, u kojem svira i danas. Od početka korištenja prostora AKC u Pierottijevoj 11 radi kao glavni tehničar zvuka. Začetnik je ideje “community” radija u AKC. Već godinama sudjeluje u organizaciji i realizaciji festivala u Hrvatskoj i u inozemstvu, kroz poslove tehničke organizacije i “stage menagmenta”. Neki od festivala u čijoj je organizaciji ili/i realizacij sudjelovao su: Terraneo u Šibeniku, Outlook festival, Dimensions festival u Puli, Martinska fešta u Šibeniku, Illectricity u Zagrebu Od početaka djelovanja Autonomnog kulturnog centra u Pierottijevoj 11 radi kao organizator određenih glazbenih programa unutar kluba Attack! (dubstep klub,bassout), kao voditelj radionica audio produkcije u programu Attackove tvornice te kao ton majstor u koncertnom prostoru Autonomnog kulturnog centra. Radio kao tehničar živog zvuka nekim renomiranim glazbenim skupinama kao što je grupa Jinx, ABOP. Djeluje kao producent i ton majstor u Soundcage studiju.

____________________________________________

Attackova tvornica program je Autonomnog kulturnog centra Attack, financijski je podržana od strane Ministarstva kulture i medija Republike Hrvatske, Grada Zagreba – Gradskog ureda za kulturu, međugradsku i međunarodnu suradnju i civilno društvo, Zaklade kultura nova i Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva.

Imaš nadopunu, ispravak, bolje fotke, galeriju / video / dojam? Klikni ovdje i javi nam!
Skip to content