Pozivamo vas da se prijavite na radionice u drugom dijelu proljetnog ciklusa Attackove tvornice u prostorima bivše tvornice Medika, Pierottijeva 11. Radionica Vj-inga i mapiranja održavati će se u razdoblju 23.-27.05 od 17.00 sati, dok likovna radionica s realizacijom kreće od 27.5 s redovnim održavanjem vikendom od 11.00. Sve radionice su besplatne, a prijaviti se možete do 21.5. ispunjavanjem upitnika na slijedećem linku: goo.gl/r0SpHI

LIKOVNA RADIONICA: MALA PLASTIKA
Ova radionica posvećena je klasičnom kiparskom pristupu i primijenjenoj umjetnosti. Polaznici/e će se kroz uvodno predavanje upoznati s malom plastikom, njezinom uporabom i načinom izrade, principom modeliranja u glini, izradama kalupa i pozitiva u gipsu ili epoksidu. Na radionici će se izrađivati minijaturni predmeti poput malih reljefa, medalja, broševa, inicijala, taktila. Materijali iz kojih će se izrađivati mala plastika su glina, gips ili epoksid. Svi radovi nastali na radionici izložiti će se na vanjskim zidovima Medike.

Voditeljica radionice: Ivana Zubović

RADIONICA VJ-INGA I MAPIRANJA
Radionica je usmjerena na razne tehnike i pristupe VJ-ingu i projekcijskom mapiranju i na taj način je otvorena za sve početnike/ce bez potrebe poznavanja određenog softwara. Cilj radionice je proći cijeli proces jednog VJ-ing performansa, od ideje, stvaranja scenografije, video klipova pa do samog nastupa. Metode rada temelje se na teoretskim uvodnim predavanjima o različitim softwarima i hardwarima koji se koriste u samom procesu stvaranja. Drugi praktični dio radionice obuhvaća razradu ideje, crtanje skica, izrada i postavljanje scenografije, izrada video materijala, metode mapiranja projekcija, metode i software za live video mix. Radionica završava zajedničkim video performanceom svih polaznika/ca na jednom od večernjih programa u klubu Attack.

Voditelj radionice: Goran Goldin

Imaš nadopunu, ispravak, bolje fotke, galeriju / video / dojam? Klikni ovdje i javi nam!