Attackova hibridna zajednica
Teatar puna kuća:Bajke naroda koji žive u Hrvatskoj
“Zlatna ribica” (indijska narodna bajka)
+ Radionica pripovijedanja i dramskog izričaja
subota 13.04.2024. u 17h
MO Dugave, Ul. Sv. Mateja 93

Attackova hibridna zajednica u partnerstvu s Teatrom Puna kuća organizira ciklus radionica bajki naroda koji žive u Hrvatskoj. Radionica će se održati 13.04. U 17 sati u prostoru Mjesnog odbora Dugave, Ul Sv. Mateja 93.

Sudjelovanje na radionici je besplatno, uz obaveznu prijavu na sljedećoj poveznici: shorturl.at/dsGKX . Prijave se primaju do 11.4.2024. do 18.00

Radionica je namijenjena djeci 7 – 10 godina.

Nakon što polaznici čuju priču o zlatnoj ribici razgovaraćemo o željama koje oni imaju i koliko su realne i podržavajuće za ostvarivanje. Nakon što polaznici naprave listu želja napravit će i listu radnji koje trebaju poduzeti kako bi se želje i ostvarile. S materijalima koje budu dobili, kreirat će dramske scene, a u drugom djelu radionice, izrađivat će vlastite mandale u kojima će upisati želje koje sebi i drugima žele.

Kroz ovaj ciklus radionica želimo učiti djecu interkulturalnosti, upoznajući ih prvenstveno s nacionalnim manjinama i narodima koji žive u Hrvatskoj. Uči se o različitostima, razvija se tolerancija prema drugačijima, no razvija se i vještina pripovijedanja, kazališne i likovne tehnike i vježba javni nastup.
Na radionicama se potiče timski rad i kreativno i kritičko razmišljanje svakog polaznika.

Voditeljica: Svetlana Patafta, akademska glumica, redateljica i dramska pedagoginja. Osnivačica je i umjetnička voditeljica Teatra PUNA KUĆA.

____________________________
Program Attackova hibridna zajednica nastao je kao rezultat suradnje AKC – a, s pojedinim članovima zajednice u Dugavama, koji se kroz godine trude oživjeti društvene i kulturne programe u tom naselju. Opći cilj projekta je omogućiti kulturne sadržaje u dijelovima grada koji su do sada isključeni iz trendova realizacije kulturnih dešavanja Projekt se provodi kroz program Kultura u zajednici u partnerstvu s MO Dugave, Teatrom Puna kuća, Centrom za primjenu integriranog znanja ANZIP

Imaš nadopunu, ispravak, bolje fotke, galeriju / video / dojam? Klikni ovdje i javi nam!
Skip to content