Attackov poligon: Projektni menađment
📣 Prijave: 28.5. – 2.6.2019 📣

📧 Javi se na mail: klub@attack.hr 📧

Održavanje radionica: 5.- 6.6. // 10. – 12.6.
Termini po dogovoru.

Projektni menadžment obuhvaća niz tematskih radionica vezanih za pisanje projekata: osnove projektne logike, osmišljavanje i definiranje budžeta, administrativne odgovornosti, provedba projekta u specifičnom prostoru udruge.

Polaznici/ice će dobiti teorijska znanja kako bi što uspješnije realizirali vlastite ideje u projekt! Naš cilj je odabrati nekolicinu ideja te ih pretvoriti kroz Attack ili bilo koji drugi pravni oblik, u opipljiv trag. Točnije, u ideju koja će biti prijavljena i realizirana.

Taj će segment ujedno biti i praktični rad kojega će polaznici/ice imati napraviti kako bi što bolje teoriju sproveli u praksu.

Radionica je podijeljena u dva ciklusa i trajati ce tijekom lipnja.
Termini po dogovoru.

Tražimo 10 osoba od 18-29 godina!

Radionicu vode Sanja Burlović i Damir Batarelo.
___________________

Sanja Burlović – koordinatorica projekata udruge. Od 2000. sudjeluje u organizaciji niza ad hoch inicijativa i njihovih akcija; voditeljica je financija na projektima u Centru za žene žrtve rata; provoditeljica projekata PHARE2006; predsjednica upravnog odbora Saveza udruga operacija grad 2011; članica radne grupe za provedbu projekata u mreži Clubture 2012 – 2017; Od 2012 -2015. zaposlena u SU Operacija Grad kao asistentica na projektima; volontira u CMS-u na programima podrške, rada i pomoći izbjeglicama i tražiteljima azila; vodi programe posvećene izbjeglicama u Attacku, aktivna je i u koordinaciji za integraciju izbjeglica i Inicijativi Dobrodošli. U Attacku vodi program Galerije Siva i programe neformalne edukacije. Dugi niz godina (od 2004.) radi u menađmentu u produkciji festivala koji nisu u Attackovoj organizaciji, kao što su Seasplash, Outlook, Dimensions itd.

___________________

Damir Batarelo – bivši je predsjednik Saveza udruga Molekula (Rijeka); nekadašnji programski koordinator prostora Marganova i (bivša tvornica papira Hartera,Rijeka) i kluba Palach (Rijeka); suradnik na mnogim projektima razvoja nezavisne kulturne scene i društvenog poduzetništva; bivši i sadašnji organizator nekolicine glazbenih festivala i programa (Tides of youth,Ri Rootz, Dark O Metal Festival, Ri rock festival, Stonerizacija, Buka i otpor, Off program, Manifest crnila, Attack predstavlja) itd.

Diplomu stječe na Odsjeku za kulturalne studije, Filozofskog fakulteta u Rijeci na temu i promišljanjima o svakodnevici, što će bitno odrediti kasniji rad u nevladinom sektoru kroz stalnu težnju za društvenom promjenom.

Danas je projektni koordinator AKC-a te voditelj kluba Attack u kojem nastavlja promociju nezavisne glazbe i društveno-kulturnih programa.

___________________

Program je realiziran kroz Attackovpoligon
www.facebook.com/Attackovpoligon

Prati nas i na instagramu:
www.instagram.com/Attackov_poligon

Imaš nadopunu, ispravak, bolje fotke, galeriju / video / dojam? Klikni ovdje i javi nam!
Skip to content