Iblis je dovoljno lutao pustopoljinama Medike. Dozlogrdilo mu je biti na samo jednom mjestu. Proširio je misao, zvuk i epohalno odlučio privesti kraju ovu epizodu. U nejubilarnom i finalnom desetom izdanju koncerata sporog zvuka, sudjeluje čak 6 bendova u 2 prostora:

OFF PROGRAM X
27.05.2019. / 21 h
35 kn
Attack i Surogat

▼LEECHFEAST▼
sludge/drone/doom/, Slovenija
leechfeast.bandcamp.com/

▼ Jeza▼
stoner doom, Zagreb
facebook.com/jezametal

▼Left To Starve ▼
sludge metal punk, Karlovac
lefttostarve.bandcamp.com

▼UxBxTx▼
blast core, Zagreb
ubtnoise.bandcamp.com/

▼Hrmulja▼
psych heavy doom, Ludbreg
hrmulja.bandcamp.com/

▼Vivisektio▼
hardcore punk, Finska
vivisektio.bandcamp.com/

Autonomni Kulturni Centar i Offcycles kolektiv u suradnji s sntntn bookings zatvaraju ciklus Off Programa. Ideja je metastazirala i počela se prožimati prostorima. Stoga nas Iblis posljednji puta časti nemirom i glasnim rifovljem! Čekajući kraj, donosimo festivalski trenutak gdje u dva kluba za jednu cijenu gledamo početak kraja i čak 6 bendova!

U Attacku svetkovina kreće s zlokobnim stoner metalcima Jeza za čiji se doom tek mora čuti. Ovi mladići i djevojka su željni razvaljivanja vaših duša i rado će nam predstaviti svoj dosadašnji rad.

Potom se vraćamo karlovačkim junacima Left to Starveu koji nakon duljeg izbivanja, sviraju sludge metalom napucanu pankčinu. Slušati ćemo novije trake, koje su sve sporije i sporije.

Za sam kraj, umiremo svi zajedno uz mizantropičan sludge/doom Leechfeasta. Konstantna evolucija ih ovoga puta vodi k dronaži i mi smo presretni jer ćemo uživati u najboljem što nudi trenutno sporo europsko podzemlje.

Dok uši budu krvarile u Attacku, Surogat će ugostiti nešto drugačije žanrove, no Iblisu jako drage:

UxBxTx je blastcore mašina iz kanalizacija Kvatrića. Kako vrijeme odmiče, tako su ovi mladići sve brži i bolesniji. Sipaju gnjev gdje god stignu i sjajan su uvod u večer.

Potom s daleka sjevera, Vivisketio stiže odraditi prikaz stare škole chaos hardcorea. Ovi su se momci prvi puta sastali još 80′-tih, ali novu mladost su pronašli na turneji i novim izdanjima i od tada ne prestaju.

Hrmülja ostaje za sam kraj večeri. Ovi heavy doom mladići su naporno snimali i radili nove trake te ih pozdravimo po prvi puta u Surogatu!

▲ Ulaz: 21.00 h ▲

Attack
▲ Jeza 21:15 – 21.45▲
▲ Left To Starve 22.00 – 22.30▲
▲ Leechfeast 22.45 – 23:30 ▲

Surogat
▲ UxBxTx 21.30 – 22.00 ▲
▲ Hrmulja 22.15 – 22.45 ▲
▲ Vivisektio 23.00 – 23.30 ▲

Ulaznice po cijeni od 35.00 kn će se moći kupiti na ulazu u klub.
Koncert organizira:

Offcycles kolektiv // offcycles.org

Artwork by: Boris Tomas, Skultur Press

Imaš nadopunu, ispravak, bolje fotke, galeriju / video / dojam? Klikni ovdje i javi nam!
Skip to content