Dvorište Medike
04.09. // 30 kn // 20.00h
bit.ly/3dGfRjW

( , )

Uvijek dobro dočekani bend iz susjedstva po prvi put ove godine prelazi granicu kako bi išibao gigčinu koja je ujedno i promocija ploče izašle na Doomtownu prošle godine. Svakako gledajte ubost svoj tiket na vrijeme jer ovo im je vjerojatno prvi i zadnji ovogodišnji gig u Zagrebu. No hajd, nećemo biti toliko prošarani pesimističnim tonovima jer nadamo se velikoj eksploziji gigova u zatvorenom i u onim hladnijim vremenima.

doomtownrecords.bandcamp.com/…/derealizacija…

( , )

Ono što se priča živa je istina – prošlo je skoro dvije godine otkako su Nailed In zadnji put svirali u Zagrebu. No, u međuvremenu su snimili album, izbacili ga na ploči na nekolicini labelova, a sad je došlo pravo vrijeme i da ga promoviraju. Dođite posvjedočiti gorkoj politički obojanoj hardkorčini bez dlake na jeziku!

nailedin.bandcamp.com/

(, )

Dinamični mincecore duo iz odaja Klaonice svečano će otvoriti večer s iznimno jakom dozom grmljofilije za sve vas koji ljubite i štujete taj svevišnji blastbeat. Nedavno su snimili šleper numera za LP koji još malo pa sad će, ma evo samo što nije. Pripremite kažiprste za trešnju!

aligrindtor.bandcamp.com/music

:
Ulaz: 20.00
Aligrindtor: 20.30 – 21.00
Nailed In: 21.15 – 21.45
Apsurd: 22.00 – 22.30

Prije i nakon koncerta mjuza by: ̌
____________________
̌!!!
Sukladno preporukama i odlukama stožera za civilnu zaštitu moramo voditi pisanu evidenciju svih, na samom ulazu ćemo vam izmjeriti i temperaturu, te vas molimo na odgovorno ponašanje.

 

vas za održavanje distance te preporučamo nošenje maski. Ukoliko imate simptome predlažemo da ostanete kod kuće. Hvala na razumijevanju.
____________________

www.attack.hr
www.instragram.com/akc.attack

 

Imaš nadopunu, ispravak, bolje fotke, galeriju / video / dojam? Klikni ovdje i javi nam!
Skip to content