SUBOTA 19.05.2018, 20:00
FILMSKI STUDIO MEDIKA

SubScena za kazalište, izvedbene umjetnosti i ostale hibride poziva vas na izvedbu predstave Cold Suts, autorice Alice Masprone u izvedbi Compagnia Oxymoron, u subotu 19. Svibnja od 20:00 sati u Filmskom studiju Medika.

O predstavi:

1946 godine gospođi Leonardi Cianciulli sudi se za trostruko ubojstvo, saponifikaciju tijela, iznudu, složenu pljačku I klevetu.
Sudski proces istražuje svojstven način uništavanja tijela žrtava, što dovodi do sumnje da sama žena nije mogla biti jedina sudionica u zločinu. Optužba spekulira o sudioniku u zločinu, za kojeg smatra njezinog sina Giuseppea. No Leonarda Cianciulli oduvijek je tvrdila da je ona jedina počiniteljica zločina koji joj se stavljaju na teret. Kako bi oslobodila svoga sina krivnje, predlaže praktičnu demonstraciju pred sudom, porotom I sucem. Tvrdi da je u mogućnosti razrezati I secirati tijelo u 20 minuta uključujući čišćenje.

Campagnia Oximoron, nastala je u Indiji 2011.godine, nakon godina iskustva u izvedbenim umjetnostima, teatru, vizualnim umjetnostima i glazbi. Skupljeno iskustvo potaknulo je članove/ce kolektiva na istraživanje butho i klaunske tehnike. Kolektiv svoj izričaj ne temelji samo na jednom modelu teatra koji raskida granice između autora i publike, već koji postavlja scenu unutar tijela kojeg promatra.

vise na:
compagniaoxymoron.org/chi-siamo/
alicemasprone.wordpress.com/about/

Imaš nadopunu, ispravak, bolje fotke, galeriju / video / dojam? Klikni ovdje i javi nam!
Skip to content