SUBOTA 16.10.2021 OD 12.00 SATI
INFOSHOP/KNJIŽNICA PIPPILOTTA, MEDIKA
Autonomni kulturni centar Attack poziva na prijavu za graffiti radionicu za djecu koja će se održati u subotu 16. listopada od 12.00 sati u prostoru Infoshopa/knjižnice Pippilota, u Medici, Pierottijeva 11.
Sudjelovanje na radionici je besplatno, a prijave zaprimamo na sljedećoj poveznici
bit.ly/3Bopdur zaključno s 13.listopadom
Roditelj ste djeteta koje pokazuje izrazite kreativne sklonosti crtanja po zidovima? Pokušavate usmjeriti njegovu kreativnost na papir? Imamo rješenje za vas! Nemojte spotavati crtanje po zidovima i prijavite svoje dijete na radionicu graffita!
Ova radionica zamišljena je kao nastavak grafiti letne radionice na kojoj su djeca imala prilku upoznati se s osnovama crtanja grafita i cijelokupnom graffiti supkulturom.
Ovaj puta na red dolazi crtanje sa sprejevima, upoznavanje s raznim tehnikama izbojavanja slova, vrstama kapica (fat, skinny) te tehnikama prijenosa skica na željenu podlogu. Svaki od polaznika će uz pomoć voditelja radionice svoju vlastitu skicu prenjeti na zid te ju izbojati po vlastitoj želji.
Crta se sa sperjavima na bazi vode, koji nisu štetni za djecu.
Ova radionica namijenjena je djeci uzrasta od 7 – 15 godina.
Na radionici je moguće sudjelovanje i bez pohađanja prve, ljetne radionice
Voditelj radionice je Mario Miličić, graffiti artist
Radionica se provodi kroz Program Autonomnog kulturnog centra, koji je financijski podržan od Ministarstva kulture i medija republike Hrvatske, Grada Zagreba – Gradskog ureda za kulturu, Zaklade kultura nova i Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva
Imaš nadopunu, ispravak, bolje fotke, galeriju / video / dojam? Klikni ovdje i javi nam!
Skip to content