OTVORENJE: UTORAK 6.4.2021. u 20:00h
GALERIJA SIVA, MEDIKA (PIEROTTIJEVA 11, ZAGREB)

Autonomni kulturni centar kroz program galerija Siva poziva vas na otvaranje izložbe “Odačast kreativnim umovima” umjetnice 5iKЯY3 . Otvorenje izložbe predviđeno je za utorak 6. travnja 2021. od 20.00 sati u galeriji Siva, Pierottijeva 11 (Medika). Izložba je otvorena do 12. travnja, svaki dan od 17.00 – 20.00. sati, osim nedjeljom.

ODAČAST KREATIVNIM UMOVIMA

Ograničenost, apstrakcija, sirovost života
Beznačajnost, nihilizam
Poneke vrijednosti
Sve što mi pada na pamet
Sve što lebdi oko nje
Kaotičnost
Turbulencija
Bol u prsima, u glavi, ekstremitetima
Radost
Sarkazam
Destrukcija
Spokoj
Hodi doma, spavaj u miru
Konstruiraj
Reci dobro jutro

Autorica, rođena ’96., studira u Zagrebu, ne umjetnost. Izložba kao produkt životarenja, razne situacije i mjesta, uglavnom eksperimentiranje s potezima i bojama (nego šta drugo). Radovi nastali u zadnje 3 godine. Pismeno ćemo ovo minimalistički, ostalo ostaje u komunikaciji slike i gledatelja.

www.facebook.com/events/762735684615052/

*******************************************
Galerija Siva program je AKC-a, financijski podržan sredstvima Ministarstva kulture i medija Republike Hrvatske, Grada Zagreba – Gradskog ureda za kulturu, Zaklade kultura nova i Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva
attack.hr/galerija-siva/
******************************************
!!!VAŽNO!!!
Sukladno odlukama Stožera, pridržavamo se propisanih mjera, stoga je ulaz u galeriju ograničen na 10 ljudi uz obavezno nošenje maski. Molimo vas ukoliko dolazite na izložbu da se pridržavate mjera, da držite distancu, a mi ćemo vam izmjeriti temperaturu i uzeti podatke. Ukoliko imate neke od simptoma, zamolili bismo vas da ne dolazite na samo događanje, a ukoliko se ne pridržavate propisane distance, inzistirati ćemo na nošenju maski.

 

 

Imaš nadopunu, ispravak, bolje fotke, galeriju / video / dojam? Klikni ovdje i javi nam!
Skip to content