PET – 10 – SUB – 11.2. ★Punk Romantika Fest★

Torpedo Syndicate Zagreb i Pank Romantika predstavljaju:

Romantični miting koji jednom godišnje pokušava širiti punk, ljubav, kavalirstvo i antifašizam. I tako već 6-tu godinu. Uz sve nedaće, prirodne katastrofe i elementarne nepogode i dalje smo tu! Dapače, jači no ikad, prvi puta raspoređeni u dva dana!
Idealna je prilika za pokazivanje svojih osvajackih vještina i
Fulirantskih manira. Küss die hand milostiva!

★PETAK, 10.02. ★

ŠAJETA & The SHAIONES (Punk Rock, Rijeka/Opatija)
Stari znanac koji nam je već jednom gostovao na manifestaciji. Vodenjak, zabavnjak i autor nekih od najljepših ljubavnih stihova u Hrvata. Vješto upakiran u svoj izvorni izričaj punk rocka, na tragu Ramonesa izvodi svoje najveće hitove u nešto bržoj varijanti. Tko
je bio prije 4 godine zna kakvo veselje može očekivati.

www.youtube.com/watch?v=ac3TnXClZe0

THE BABOON SHOW (Punk Rock, Stockholm, Sweden)
Nastali 2003. godine i u 13 godina stekli status ponajboljeg Švedskog live benda, prvi puta u Hrvatskoj, prvi puta na balkanu, prvi puta u Zagrebu.
Sviraju mješavinu 77 punka, garaže i power popa na tragu Blondie, Ramonesa i Buzzcocksa začinjenu društveno i politički angažiranim tekstovima koje sjajno prenosi karizmatična Cecilia na vokalu. Žena, majka – kraljica! Ovu ekskluzivu nikako ne propustiti!

The Baboon Show – Official
www.youtube.com/watch?v=jMIycFOj-zA
+ MORE TBA

—————————————————————————————

★SUBOTA, 11.02.★

ALEN VITASOVIĆ & THE BEND (Pop/Rock, Orbanići)
Teško je tu bilo šta reći. Velikan i kulturno dobro naše zemlje. U jednom trenutku najpopularniji glazbenih u državi. No sjaj ne blijedi, i dalje cijenjen i poštovan od velikog broja sljedbenika. Čovjek sa rijetko viđenim senzibilitetom, multninstrumentalista i briljantan glazbenik te vlasnik enormnog broja bezvremenskih hitova. Uno di noi! Velika nam je čast i zadovoljstvo konačno ugostiti ga u Attacku!

Alen Vitasović Official
www.youtube.com/watch?v=zvkEsFeMOfQ

FRAKTURA MOZGA (Punk Rock, Zagreb)
Reanimirani za ovu priliku, kraljevi melodije i adventskog razdoblja nakon duge stanke ponovno dolaze pokazati kako grlo očuvati od suhoće. Taman će navršiti 15 godina postojanja i gotovo dvije godine od zadnje svirke.
FrAkTuRa MoZgA
www.youtube.com/watch?v=U3f3hmMdKKs
+ MORE TBA

Informacije o kartama i pretprodaji uskoro….

www.facebook.com/events/339569399732293/

Imaš nadopunu, ispravak, bolje fotke, galeriju / video / dojam? Klikni ovdje i javi nam!
Skip to content