GALERIJA SIVA

PIEROTTIJEVA 11 (MEDIKA)

ČETVRTAK 09.02.2017;  20:00

Galerija Siva poziva Vas na otvorenje izložbe fanzina i prateće glazbe, konceptualnog albuma naziva “Proboj biti postojanja”, čiji je autor muzički (ne)sastav Abergaz iz Zagreba u četvrtak 09.veljače od 20:00 sati. Fanzin kroz svoja četiri poglavlja i kvantno bonus poglavlje prikazuje slikom, video spotovima, glazbom, zvukom i tekstom proces kritičkog i satiričnog punk bića ka njegovom određivanju i izbjegavanju istoga u aktualnome svijetu.

Sve 34 stranice fanzina biti će isprintane i izložene u A4 formatu, glazbeni dio će se moći individualno preuzeti i streamati putem pametnih telefona i preslušati uz pomoć jednog discmana. Posjetitelji će biti upoznati i s video radom glazbene grupe, pa će se tijekom izložbe projicirati i video spotovi. Za glazbenu podlogu u cijelom prostoru će se pobrinuti Dj Frenki.

Autori(ce) ove izložbe su po zaslugama:

Tekstovi, glazba, gitara i vokal za Abergaz/Vizuali tekstova unutar fanzina/Formatiranje i koncipiranje istoga/Voditelj izložbe: Davor “Njec” Hranjec

Sudjelovanje u stvaranju muzičkog djela i izvedbe glazbe redom sudjelovanja:

Luciano “Lule” Dragičević – bubnjevi na kvantnom bonus poglavlju, naziva: “Površina”

Lea “LejaPeja” Palinić – bas gitara / prateći vokali na kvantnom bonus poglavlju, naziva: “Površina”

Matija “Umbe” Umbehendt – bubnjevi od 1. do 4. poglavlja uključujući iste / prateći vokali na pjesmi “Sjeban” na poglavlju “Uron”

Ivan “Mata” Matošević – bas gitara / prateći vokali na redom 3., i 4., i 1. poglavlju

Ivan “Namet” Puljko – bas gitara / prateći vokali na 2. poglavlju

Naslovni omoti poglavlja, vizuala i naslovnica cijelog konceptualnog albuma, korištenih i u pratećem fanzinu: Igor “Disbaja” Atlija

Fanzini će se moći nabaviti i u A5 formatu na donacije

Imaš nadopunu, ispravak, bolje fotke, galeriju / video / dojam? Klikni ovdje i javi nam!
Skip to content