*Živa muzika predstavlja*

Romantična synthpop dreamwave večer s Naadyn i I / II. (Butra i pol!)

NAADYN
(Berlin)

naadyn.com

facebook

Iza imena Naadyn sramežljivo levitira Nadine Platzek. Prošle godine je objavila svoj drugi LP “Galaxy”, dok je debi “Tror” bio objavljen pod aliasom Tape3000. “Galaxy” je u punom smislu kozmička pastorala pretovarena znanstvenom fantastikom, tuđinskim planetima i ejlijenima. Naadyn, kao pravi švapski jednorog s krilima, svira liturgijski synthgaze obavijen gomiletinom reverba i echoa. Okvirnu zvučnu referencu možemo pronaći na pola puta između eteričnog dream-popa i ulaštenih sintića. U live nastupima koristi pregršt zvukotvornih sitnica prikupljenih na berlinskim Hrelićima, a neće nedostajati ni vizualnih pomagala!

Slušaj @ soundcloud

I / II
(Zagreb)

halfreleases.wordpress.com

Predstavnik “one-man” scene, nazovimo je tako, koji pod ovim pseudonimom djeluje od 2009., kada je pokrenuo i DIY mikro-label 0.5. Paralelno njegovom aktualnom mikro-svijetu, I / II stvara pod nazivom Umrijeti za strojem, producira kompjuterski alter-ego Valtera Horvata, djeluje u sklopu fiktivne “skupine” Split Personalities, a posljednje dvije godine uređuje i fanzin Small Doses. Ukratko, pravi renesansni čovjek! Ovaj će nastup biti sačinjen od prigodnog odabira audio-pokušaja iz dosadašnjeg diskografskog repertoara, uz poneki novi moment.

bandcamp

soundcloud

RAZUMXOSJEĆAJI
(Raj ili Zagreb)

facebook

Poput tople inačice Hladnog rata, Razumxosjećaji vas vode daleko od svemirskog nadmetanja i utrke u naoružanju; na ladanje. Na valovima introspekcije i egzistencijalnih pitanja, nježno ćete otplesati u seosku idilu tekstura i melodija. Želimo vam lijep život! Last.fm tagovi: synth-pop, shoegaze, coldwave, dream-pop, chillwave, electronic, ethereal, scottish.

VJ DONNIE
(Naš čovik)


facebook

Dežurni majstor vizualne ceremonije i ovog će se puta pobrinuti da sve vaše estetske potrebe budu i više nego zadovoljene.

Od 21h, Ulaz minimalna donacija 30 kn

+++

Facebook Event

Imaš nadopunu, ispravak, bolje fotke, galeriju / video / dojam? Klikni ovdje i javi nam!
Skip to content