TAPSO II (Italija)

Nezavisni rock trio iz Catanije u sastavu Giancarlo Mirabella (drums), Stefano Garaffa Botta (guitar and voice) and  Giovanni Fiderio (violin, electric organ) djeluju od svojih početaka 2005. Jedva smo dočekali da ih ponovno  ugostimo u Zagrebu, jer smo još pod utiskom njihovog koncerta u Chakka’s Room od prije godinu i pol dana.  Njihova glazba se veže uz razne žanrove avangardnije struje rock-a, pod utjecajem suvremenih skladatelja i  pojačana utiscima svakodnevnog života u gradu punom glasnih zvukova i sjajnih bendova. Ovo je njihova treća europska turneja na kojoj ćemo moći čuti uratke saodličnog prvijenca Tapso II, ali premjerno i nove stvari sa drugog albuma koji će uskoro izaći.

tapso.it

bluesbunny


ŽEN (Hrvatska)

Četveročlani audio vizualni bend od posvuda al nastanjen u Zagrebu i djeluje od 2009. Iako je njihovu glazbu teško  definirati i staviti u određenu žanrovsku kutiju, mogla bi se opisati kao post-math-dreamy-synth-electro-psy  rock ili kako oni to skraćeno nazivaju x rock. Ove godine su za austrijski queer feministički nezavisni label Unrecords objavili svoj prvi album album „I onda je sve počelo”, za koji su napravili i dvotjednu europsku promo  turneju pod nazivom

Specijalni kofer.

bandcamp

facebook

MILKILO (Francuska)

Nakon njihovog prvog izdanja iz 2012 i dvije velike europske turneje, MILKILO ponovno putuju promovirajući svoj novi live ep. Učvrstili su svoj umjetnički smjer, te prezentiraju novi suludi, glasniji, jači set, stoga jamčimo da  nećete biti razočarani ovim ekstremnim bas+bubanj duom.

voxproject.bandcamp.com/album/liv-e-p

youtube

youtube

facebook.com

tumblr


Od 20h, Koncert 21h, Ulaz minimalna donacija 20 kn

Imaš nadopunu, ispravak, bolje fotke, galeriju / video / dojam? Klikni ovdje i javi nam!