Nakon što smo se u proljeće svi skupa napili i nadivljali uz Skretničare, Skinbajterse, Gajbu i Accident na premijernom izdanju, ZGB Chaos ide dalje. I to još jači i raznovrsniji nego prije. Od četiri izvođača koja će nastupiti ovaj put, svatko fura neku svoju briju a jedino što im je svima zajedničko je da su jebeni. I da su iz Zagreba, naravno.

CIROZA JETRE (Zagreb)

Još od 2001. praše svoj karakteristični sirovi punk lišen bilo kakvih preseravanja, direktan i jasan. Vjerna publika to zna prepoznati tako da se njihove svirke često pretvore u teški kaos kakav ni mnogo razvikaniji bendovi ne mogu uzrokovati. Crni, Tomek i Picek su tu od samog početka, u sadašnjoj inkarnaciji benda su tu još Lule na bubnjevima i Janko na gitari. Najzagrebačkiji ulični pijani punk bend, nema se tu kaj za dodati.

www.facebook.com/Ciroza-Jetre-353891977970040/timeline/

FARAON SLAVKO (Zagreb)

Poslije cjelovečernjeg poganja i padanja po podu, dobro dođe malo nježnijih, senzualnijih melodija za razbuktavanje strasti, slažete se? Za njih će zadužen biti Njegovo Visočanstvo Faraon Slavko, elektro-pop prosvjetitelj i svevremenski vladar proto-seksualnih lakih nota i teških ritmova. Njegova su ukazanja događaji koji se nestrpljivo iščekuju i po nekoliko svjetlosnih godina, a za ono što se na njima odvija bi najbolji opis zbilja bio „prosvjetljenje“. Awe, Faraone! Čagaj, mala!
www.facebook.com/faraon.slavko?fref=ts

SPOKOI! (Zagreb)

Relativno nov bend, iza sebe imaju jedan demo i desetak koncerata. Ali, tu treba dodati i da je taj demo jedno od najboljih domaćih punk izdanja u zadnje vrijeme, kao i činjenicu da momci već užurbano rade na debi albumu s kojeg će nam ovom prilikom predstaviti neke pjesme. Ojčina koju sviraju je toliko moćna i uvjerljiva da im ne gine proboj na sam vrh, a vi ćete se onda moći hvaliti kako ste ih gledali u Attacku još prije nego što su se i vaši prijatelji zakačili na njih.

www.facebook.com/SpokOi-736838473044148/timeline/

PERONOISEPORA (Zagreb)

Crusty hardcore punk bend, nastao u jesen 2012. Zasad imaju jedan album, Man Made Disaster iz 2013., a nakon manje pauze sad i oni najavljuju novi materijal. Valjda će nam nešto od toga i odsvirati. Mogli ste ih do sad vidjeti u Routeu, Klaonici i naravno Attacku, a sada se vraćaju na mjesto zločina kako bi zadovoljili sve vas željne nešto žešćih zvukova.

www.facebook.com/Peronoisepora?fref=ts

Od 22h
Ulaz = 20kn

Imaš nadopunu, ispravak, bolje fotke, galeriju / video / dojam? Klikni ovdje i javi nam!
Skip to content