Svijetla grada polako se gase. Nad kućama nevinih nadvija se gusta magla. Logičan slijed događaj za jesen. Ali ovo nije tipična magla, ovo je baršunasta zavjesa koja polagano ledi krv u žilama i leđnoj moždini. Oni dolaze. Osjećam ih sa svakim svojim korakom.

Sjedam na stepenice i osjećam glad. Pogledam oko sebe i primjetim papirić. ZbeLeTron vs Sicko Disko, Sicko Disko vs ZbeLeTron. Imena su mi poznata, slušala sam već te DJe. Nora, BO1, Ivna Yuri i Marmat. Osjećam žed. Polako krećem prema zvukovima, prolazim ogradu. Mogu birati, želim li skrenuti lijevo ili desno. Za početak skrećem lijevo jer sam primjetila da mnogi unutra ulaze praznih ruku, a izlaze s bocama i čašama. Pretpostavila sam da je tamo šank.

Ponudili su mi nekakve crvene koktele za sitnu cijenu. Naravno da sam naručila jedan. U pozadini svira glazba. Prepoznajem stil. To je netko od naših DJa. Do mene dotetura djevojka obučena u crno, zagrli me, nasmiješi se i pokaže prekrasne zube sa prilično izraženim očnjacima. Uznemiri me taj prizor i poželim pobjeći. Utopim se u moru ljudi koji se slijeva prema bučnijem izvoru muzike te osjećam kako ovdje pripadam.

Uvlače me u mračan prostor i…

Akc Medika
23.10.2010.
22-04
30kn do ponoći/35kn nakon jer se svi transformiramo u vukodlake

more info:

MARMAT:
tinyurl.com/36nkfkf (fan page)

IVNA YURI:
tinyurl.com/377w34e (fan page)
www.myspace.com/ivnayuri
soundcloud.com/ivnayuri
twitter.com/ivnayuri

ZBELETRON:
zbeletron.com/
youtube.com/zbeletron
twitter.com/zbeletron
www.last.fm/user/zbeletron
soundcloud.com/zbeletron

Imaš nadopunu, ispravak, bolje fotke, galeriju / video / dojam? Klikni ovdje i javi nam!
Skip to content