Nakon više od dvije godine od partija koji je dupkom nakrcao prostorije Medike, Sicko Disko i ZbeLeTron ponovno su udružili snage uz dodatni šut energije zahvaljujući Universal Musicu.

Čekali smo dugo da ponovno napravimo party epskih razmjera, a ovaj put smo za Vas pripremili metamorfozu iz malih kukaca u opake kukce. (kehm Kafka!)

° Dva floora.
° 10 DJ-a.
ZbeLeTron+Sicko Disko with Ewox i Vanja Bursać.
° 2 VJ-a.
° Promociju albuma Totally Enormous Extinct Dinosaurs – Trouble powered by Universal Music.
°° A koji su to DJ-i? °°

~~ ZbeLeTron DJ/VJ LGBTIQ kolektiv ~~ predstavljen je u ovom obliku zagrebačkoj publici tek na dva partija, a ovo je prvi put da kolektiv nastupa u potpunosti. Samo za Vaše uši: DJ Sorel, DJane Nori Gnom, DJane Das Frau, DJ Bo1 te DJ duo MiNe, a samo za Vaše oči: Tanja & 400 zečeva uz gospodina VJ Flyoda.

Uz ZbeLeTron, preko cijelo Europe ponovno se vratio ~~ Sicko Disko ~~ u grad. Marmat, Jan Frensin i Freez bolesno će nas zabaviti svojim koketiranjem s “diskom” što u biti nije disko nego svi oblici žestoke elektronske glazbe.

~~ Vanja Bursać ~~
Rođena 1990. u Beogradu. Navikla na život u “Krugu Dvojke”. Ne smatra da je DJ, već samo selektor i zabavljač. Selektingom se bavi od neke 2008. godine. Muzički pravci koji u klubu privlače su svi osim gitare, a kod kuće sluša uglavnom gitare. Voli muziku za booty shaking i sa jakim bassom. Skoro da ne postoji ozbiljniji klub u Beogradu koji nije razdrmala svojom muzikom.

~~ Evox ~~
Uroš Radenković a.k.a. Ewox, rođen je 1984. godine u Beogradu. 2001. godine pristupio je organizaciji Electric Factory, gdje je kroz istoimenu radijsku emisiju započeo svoju karijeru. Od 2009. godine uređuje muzički program u Kutlurnom centru “GRAD”, u Beogradu.
Ono što u njegovom setu prevladava jeste čvrst underground zvuk, koji predstavlja fuziju deep house-a, new disco-a i indie elektronike.

We cum one.

www.facebook.com/UniversalMusicHrvatska
www.facebook.com/Zbeletron
www.facebook.com/SickoDisko

U suradnji s Universal Music Hrvatska.

Od 22h, Ulaz minimalna donacija 20 Kn do/ 30 Kn nakon ponoći

Imaš nadopunu, ispravak, bolje fotke, galeriju / video / dojam? Klikni ovdje i javi nam!