BUVLJAK U DVORIŠTU : : Dvorište : : 15 – 19h

Posljednji buvljak ove sezone, ne propustite priliku obnoviti garderobu za ljeto!! Ponesite deke, stolice – nešto na šta ćete izložiti svoje stvari. Muzika, kava, sokovi, u slučaju kiše osiguran prostor!
Sudjelovanje slobodno! Vidimo se!!


GRUPNA IZLOŽBA
: : Galerija Jogurt : : 19h

U ovoj posljednjoj izložbi sezone moći ćete pogledati radove mladih umjetnika koji djeluju u prostorima AKC Medika. Ovim putem želimo upoznati javnost sa našim individualnim umjetničkim praksama ali ujedno i predstaviti galerijski program te nastaviti dijalog suradnje i širenja mreže korisnika prostora Galerije Jogurt.. Postav je moguće pogledati samo na dan otvorenja, stoga ne oklijevajte.
www.antibiotik-medika.org

OTVORENI ATELIER : : Atelier Monika : : od 16 – 22h

Što se točno događa iza vrata slikarskog ateliera Monika te tko u njemu i što radi, kojom tehnikom i zašto? Sve odgovore dobiti ćete u petak, 15.07.2011. kada umjetnici otvore svoja vrata te predstave svoje radove u nastajanju. Ovo je prava prilika da saznate nešto više o samim umjetnicima i njihovim radovima ali i ujedno da se zabavite sa ostalim gostima uz osvježavajuće koktele i zvukove sambe.

PERMAMEDIKA : : Terasa : : 16h

U Medike niknuo vrt!
Želeći transformirati i ozeleniti urbani prostor te kontinuirano uzgajati hranu korištenjem permakulturnih praksi, od ovog proljeća na terasi AKC Medike se vrtlari i sadi. Uz roštilj i popodnevno druženje dođite i vidite kako su palete, automobilske gume i plastične boce pretvorene u dom biljkama, što se i kako sadilo, te kako se s malo alata i mnogo volje napravilo pravo malo zeleno carstvo. Uz fino iće&piće veselimo se razmjeni iskustava i upijanju novih znanja, stoga dođite i posjetite Medikin vrt!
permamedika.tumblr.com (u izgradnji)

PLESNI OBRAČUN : : Chakkas Room : : 22h

Ispitni rokovi su pri kraju, ocjene užasne a roditelji kao roditelji, malo plaču, malo brinu ali će vas ipak poslati na more… Nije zato što vas vole nego ne mogu vas očima gledati… Taman su sredili novu terasu za odmor pa im ni na kraj pameti nije da vas, padavičare i ponavljače gledaju dok se znojite i lažete kako su vas prevarili korumpirani profesori… Zato, prije nego li im odnesete ukleti index prepun nesreće i prokletstva, otplešite posljednji ples na našem podiju, slomite nogu i roditelji će vas gledati sasvim novim očima… Ili će vam otkinuti i glavu pa ćete na more bez pameti… A na moru pamet nije ono čime se ponosimo… Na moru se ponosimo tetovažama ružnim do zla boga, preplanulim tijelom i opekotinama drugog stupnja…
Muziku bira Medikin Muzički Staraš Tim (MMST) sa svim dragim gostima koje ste imali prilike gledati za mix pultom tokom cijele godine… Zašto bi sada bilo drugačije? Lozinka je “U BAZEN”!
Neka bude ljubav…

www.facebook.com/pages/Chakkas-Room/217273198296696

Imaš nadopunu, ispravak, bolje fotke, galeriju / video / dojam? Klikni ovdje i javi nam!