Hellou ekipa!

Najavljujemo novi Open Mic – Večer Urbane Poezije. Ovoga puta imamo jednu temu, koja se ovih dana nameće i ne može se pobjeći od nje, a to je ta silna destrukcija koja nas okružuje, i možda ne možemo otići tamo i sve to zaustaviti, ali možemo pustiti svoj glas za MIR. Možemo dati do znanja da smo kao ljudska bića na strani razuma i ljubavi i da ne pristajemo na to da itko treba mrziti ikoga i na to da je normalno da se ljudi tamane i uništavaju jedni druge kao da su bijesne zvijeri.

Tako da vas pozivam da dođete, a ovaj put bi zadao domaću zadaću, pa tko se sjeti se sjeti, a to je da se napiše neka svoja pjesma sa temom: MIR.

Osim dotične teme i bavljenja istom, večer će i dalje kao i uvijek biti posvećena čitanju poezije, tjeranju šege i ako bog da zajedničkog pjevanja i plesanja, a dat će, akobogda.

I još jedna stvar, last but not least. Naime, u glavi mi se rađa ideja da bi se, pošto smo svi tako veseli i kreativni, mogli udružiti snage pa da napravimo SPOT ZA MIR. Tako da očekujte moje svesrdno barenje svih vas i nagovaranje svih vas da se priključite projektu koji bi bio jako zabavan i kreativan, a i svi bi zajedno radili nešto važno i za sve bitno. Ako se skupi dovoljno ljudi, koji su u glavi dovoljno ludi i veseli, ima da rasturimo; dio ekipe piše stihove, dio ekipe koji zna svirati smišlja melodiju, a u Medici imamo sve za snimanje tona i zvuka, tako da rajo SKY IS THE LIMIT. Ali to sve naravno ne ovisi, kao i uvijek, samo o meni nego o svima nama, tako da hajmo, hajmo, hajmooooooooooo!

Pusa i nemojte da ne dođete!

Vaš voditelj večeri, Neven Aljinović Tot

Imaš nadopunu, ispravak, bolje fotke, galeriju / video / dojam? Klikni ovdje i javi nam!
Skip to content