Večer urbane poezije
Infoshop Pippilotta, Pierottijeva 11
26. listopad 2023 u 20:00

Dobro došli u prvo ‘nakon-ljetno’ okupljanje povodom open mic večeri poezije, veselja, sloge, muzike i smijeha, a ponekad tuge i svega pomalo. Dođite, dođite da nam bude toplo!

Izdvojio bih nezaobilazne muzičke dodatke koji će se ispreplitati u tom jednom kolopletu događanja koje nudimo povodom otvorenja nakon pauze! Nadamo se da ćete doći u što većem broju. Dobrodošla poezija, poezija zvukom, poezija iz glave, puštanje glasova, plesanja, i tri točkice!

Možda pripremamo iznenađenje za vas.

Jedva vas čekamo !!

 

Vaš voditelj večeri, Neven Aljinović Tot

__________________________________

SubScena za kazalište, izvedbene umjetnosti i ostale hibride neprofitni je projekt kojeg u partnerstvu provode Autonomni kulturni centar Attack i Cirkorama, a s ciljem afirmiranja i povezivanja avangardnih i eksperimentalnih izvedbenih umjetnika/ca iz Hrvatske, regije i svijeta, neovisno o žanru, stilu i razdoblju kojem pripadaju. SubScena potiče svaki umjetnički opravdan, radikalan ili suptilan, postupak stvaranja izvedbe te razvija i promovira eksperimentalne strategije za privlačenje nove publike i uspostavljanje suvremenog umjetničkog diskursa.

Cjelogodišnji izvedbeni program SubScene počiva na lokalnim, regionalnim i međunarodnim autonomnim, ne-institucionalnim i tržišno neopterećenim produkcijama, koprodukcijama, gostovanjima te rezidencijalnim boravcima umjetnika/ca i umjetničkih skupina.

Program Subscena financijski su omogućili Grad Zagreb – Gradski ured za kulturu, međunarodnu suradnju i civilno društvo, Ministarstvo kulture i medija RH, Zaklada Kultura nova i Nacionalna Zaklada za razvoj civilnoga društva.

Imaš nadopunu, ispravak, bolje fotke, galeriju / video / dojam? Klikni ovdje i javi nam!
Skip to content