Subscena predstavlja:

Večer urbane poezije
Infoshop Pippilotta, Pierottijeva 11
13. lipnja 2024 u 20:00

Bliži nam se dugo toplo ljeto pa je red da se pozdravimo prije toga i dostojno proveselimo, propjevamo, propričamo i protečemo! Dođite stoga na još jednu večer poezije, otvoreni mikrofon i podijelite sa nama svoje tuge, sreće, nervoze i fruktoze na našem malom laboratoriju izražavanja. Kao i uvijek tu će biti i muzička podrška da nam pomogne da budemo što više i što bolje emotivno fluidni. Dođite da se družimo i pomalo ružimo !!!

Pusa i vidimo se !!!

Vaš voditelj večeri,

Neven Aljinović Tot

 

_______________

SubScena za kazalište, izvedbene umjetnosti i ostale hibride neprofitni je projekt kojeg u partnerstvu provode Autonomni kulturni centar Attack i Cirkorama, a s ciljem afirmiranja i povezivanja avangardnih i eksperimentalnih izvedbenih umjetnika/ca iz Hrvatske, regije i svijeta, neovisno o žanru, stilu i razdoblju kojem pripadaju. SubScena potiče svaki umjetnički opravdan, radikalan ili suptilan, postupak stvaranja izvedbe te razvija i promovira eksperimentalne strategije za privlačenje nove publike i uspostavljanje suvremenog umjetničkog diskursa.
Cjelogodišnji izvedbeni program SubScene počiva na lokalnim, regionalnim i međunarodnim autonomnim, ne-institucionalnim i tržišno neopterećenim produkcijama, koprodukcijama, gostovanjima te rezidencijalnim boravcima umjetnika/ca i umjetničkih skupina.
Program Subscena financijski su omogućili Grad Zagreb – Gradski ured za kulturu, Ministarstvo kulture i medija RH i Zaklada Kultura nova.
Imaš nadopunu, ispravak, bolje fotke, galeriju / video / dojam? Klikni ovdje i javi nam!
Skip to content