Ovoga puta biti će proljetno propupavanje open mica uz muzičare svih vrsta i oblika. Na bubnjevima Miron Milić koji je prošlog puta podigao atmosferu na jedan novi level. Očekujte još puno raznih muzičara iz kolektiva Vrelo i naravno naš Jura Klavijatura! Dragi ljudi koji ćete recitirati, imati ćete priliku ne samo imati pratnju bubnja već basa i gitare. Kao i uvijek, red recitacije podložene sa glazbom ako to želite, red jam sessiona u koji ćemo vas sve pokušati uvući  da svi zajedno pjevamo i plešemo. Svatko tko želi nešto podjeliti sa svijetom i svijetlom, dođite na proljetno propupavanje Večeri urbane poezije!

 

Pusa i vidimo se!

 

Vaš voditelj večeri,

Neven Aljinović-Tot

____________________________________________

SubScena za kazalište, izvedbene umjetnosti i ostale hibride neprofitni je projekt kojeg u partnerstvu provode Autonomni kulturni centar Attack i Cirkorama, a s ciljem afirmiranja i povezivanja avangardnih i eksperimentalnih izvedbenih umjetnika/ca iz Hrvatske, regije i svijeta, neovisno o žanru, stilu i razdoblju kojem pripadaju. SubScena potiče svaki umjetnički opravdan, radikalan ili suptilan, postupak stvaranja izvedbe te razvija i promovira eksperimentalne strategije za privlačenje nove publike i uspostavljanje suvremenog umjetničkog diskursa.

Cjelogodišnji izvedbeni program SubScene počiva na lokalnim, regionalnim i međunarodnim autonomnim, ne-institucionalnim i tržišno neopterećenim produkcijama, koprodukcijama, gostovanjima te rezidencijalnim boravcima umjetnika/ca i umjetničkih skupina.

Program Subscena financijski su omogućili Grad Zagreb – Gradski ured za kulturu, Ministarstvo kulture i medija RH i Zaklada Kultura nova.

Imaš nadopunu, ispravak, bolje fotke, galeriju / video / dojam? Klikni ovdje i javi nam!
Skip to content