Bole Vas uši? Smrdi Vam iz nosa? Onaj madež se prebacio s leđa na čelo? Spava Vam se od nesanice? Nemate HRT 3? Nitko Vas ne zove na more? Stručni ste suradnik u zavodu za zapošljavanje?Zaposleni ste u zavodu za stručno surađivanje? Nemate zelenu iskaznicu iz KSET-a? Sere Vam se od ZET-a? Mislite da su svi Turci isti jer jedan lik glumi i Onura i Sulejmana? Mislite da Hobbit treba još barem 17 nastavaka? Nitko Vas ne razumije jer se igrate s legićima? Više volite mačke nego ljude? Piva Vam je svugdje preskupa? Ovo nije Vaš medo? Mislite da je pravoslavni Božić više kul od katoličkog? Više volite kauboje od paklenih? Voljeli bi nositi trenirku i na posao?

Ako ste na sve odgovorili sa NE, vjerojatno ste čudak. Ako je odgovor ipak DA, onda nemamo pojma kako riješiti Vaše probleme, ali zato Vas pozivamo na jedan jedini epohalni do jaja megaspektakl šou program epski grandiozni višestruko nagrađivani jubilarni neponovljivi jedinstveni

TULUM RUSISTA!

7. VELJAČE GODINE PUTINOVE 2013.!

SPECIJALNI GOST – REINKARNACIJA IVANA DRAGE

Mužjaci – navucite svoju omiljenu adidas trenirku i potkošulju; djeve – oslobodite se okova tople robe i pokažite svoju najoskudniju minicu; a svi zajedno nakitite se jeftinom imitacijom zlata i ostalog nakita te šubarom ukrasite glavu. Obrišite prašinu s omiljenih rekvizita i ogrnite se ruskim i sovjetskim zastavama. Vrijeme je da pokažete svoju ljubav prema majci Rusiji uz ritam zarazne ruske popse i tvrdoga basa. Popijte iz drugove cipele, popnite se na stol, padnite na glavu, utopite brige u rijekama vodke, neka nas pamti i Medika kao što nas pamti KSFF.

Od 22h, Ulaz slobodan

Imaš nadopunu, ispravak, bolje fotke, galeriju / video / dojam? Klikni ovdje i javi nam!
Skip to content