live BRAINTHEFT (Berlin)
feat. visual artist Ma.Beat
DJ SAIMAN (Berlin)
TRIP TO ZION DJs
vj-ing support by TRIP TO ZION video

BRAINTHEFT
www.myspace.com/braintheftmusic
braintheft.org/
www.myspace.com/ma_beat

Četveročlani bend čiji live nastup počinje s eksperimentalnim darkdubom, te preko dubstepa dolazi do kulminacije u kombinaciji mračnog dubstepa i drum’n’bassa. Bend je nastao 2008. godine u Berlinu, no članovi su iz Irske i Francuske, što se i jasno osjeti u njihovom zvuku. Pod jakim utjecajem duba, dubstepa i trip-hopa, kreacija Brainthefta razvila se u specifičan zvuk koji uključuje teške bass dionice, breakove, samplove i live instrumente. Live set Brainthefta kreće se od psihodeličnog down tempo duba do težeg, mračnijeg dubstepa/drum’n’bassa, što se pokazalo kao kombinacija koja redovno impresionira publiku. Od ljeta 2009. surađuju s vj-icom Ma Beat čime su svom nastupu dodali i vizualnu (psihodeličnu) dimenziju.

Braintheft je snimio par traka s dub producentom Al Dubbom u studiju Planet Earth u Berlinu. Također su surađivali s Uzulom (Kaly Live Dub) kao i s L’Oeuf Raide (Jarring Effects). Nedavno su izdali i svoje prvo EP izdanje, dok se prvi album priprema za 2011.

DJ SAIMAN
www.myspace.com/deejaysimon
DJ Saiman počeo je vrtiti ploče još 1997. Deset je godina puštao underground hip-hop i rap po različitim klubovima i partijima u Berlinu, a 2006. otkriva dubstep i od tada je pod njegovim utjecajem. Početkom 2009. pobijedio je na dj natjecanju FreakCamp u Berlinu i od tada se koncentrirao isključivo na dubstep te redovno nastupa po dubstep eventima u Berlinu. Između ostalog je i resident berlinskih Wobble partija. Nastupao je kao support umjetnicima kao što su High Tone, Jazzsteppa, Pitch Black, Stagga, Dub Invaders, Uzul, Led Piperz i drugi.

Od 22h Upad 30kn prije/40kn poslije ponoći

next trip: sub 19.02.@Akc Medika – SOOM T (UK) feat. Balkan’s hi-fi (Balkan)

Support:

AKC Medika www.pierottijeva11.org
Trip To Zion www.myspace.com/triptozion
Reggae hr www.reggae.hr
Kingston www.kingston.hr
Seasplash www.seasplash.net

Imaš nadopunu, ispravak, bolje fotke, galeriju / video / dojam? Klikni ovdje i javi nam!
Skip to content