ponedjeljak, 10.05.2010., AKC Medika, www.pierottijeva11.org
vrata 21h, koncert 22h
minimalna donacija 20 kn

TRIGGER EFFECT (Montreal, Canada)
www.myspace.com/triggereffectmtl

Trigger Effect spadaju u noviju generaciju kanadskih punk/hadcore bendova, poštujući postulate stila ali i donoseći naelektriziranu energiju i angažman primjeren 21. stoljeću. Vrlo aktivni na lokalnoj sceni, ali i konstatno na putu, pa su do sada nekoliko puta odsvirali turneje uzduž i popreko Kanade, SAD-a i Europe, dijeleći stageve sa bendovima poput: Coliseum, Lords, Ste Catherines, Trap Them, Priestess, Grimskunk, The Casualties, Danko Jones, Cancer Bats, Bison BC, Wednesday Night Heros, The Real Mackenzies,…, a bili su i dio Vans Warped Tour-a.
Do sada objavili dva albuma; prvi “Dare To Ride Heliocraft” 2007., uz dobro pokrivenu međunarodnu distribuciju, što je omogućilo mnogobrojne koncerte i turneje, pa od tada do danas broje preko 300 odsviranih koncerata, sa dodatnih 100 tokom ove godine. U međuvremenu su objavili i split 7″ (“Friendship.Adventure.Music” w/Madcowboys), a na novu europsku turneju dolaze promovirajući svoj novi, tek objavljen album “Versitis Maximus“. Uz iskrenu preporuku, kako zvuče i neke pjesme sa novog albuma možete provjeriti na njihovom myspace-u.

+ support
DECLARATION (Zagreb)
www.myspace.com/declarationpunk

Nakon 2 godine svirke, brojnih gigova diljem zemlje, potvrđeni kao jedan od kvalitetnijih i obečavajućih domaćih bendova, u fazi očekivanja prvog s/t izdanja. Utjecaji od 80′ hardcore, do 90′ punk bendova; brzo, energično i melodično…

Prije, između i tokom svirke DJ Menigapankija bira hardcorepunk selekciju sa naglaskom na kanadske bendove…

Imaš nadopunu, ispravak, bolje fotke, galeriju / video / dojam? Klikni ovdje i javi nam!
Skip to content