ČET – 11.5.

Jenny Woo’s Holy Flame & Derkovbois

11.5. / AKC Attack / 30kn / 21h

Još jedna Oi! fešta u režiji soroševskih plaćenika, pank kapitalista i keyboard ratnika očekuje vas 11. svibnja u zagrebačkom Attacku!

U goste nam dolazi Kanađanka Jenny Woo sa svojim novim bendom Holy Flame osnovanim u lipnju 2016. Jenny trenutno obitava u Rimu, svira akustaru i planira ljetovati u Torpedo Apartmanima.
S bendom trenutno promovira svoj posljednji album ”Proud of every scar”. Naravno, biti će i starijih stvari na repertoaru. Jenny ♥

”Undefeated”
Jenny u Cro-Mags majici na akustičnoj gitari.
Oi! ljubav.
www.youtube.com/watch?v=wI0a-Jm9tCk

”Ignorance”
www.youtube.com/watch?v=14kH9FuMh1E

Derkovbois dolaze iz mađarskog grada Szombathely (Sambotel), točnije iz Derkovits distrikta koji ih je toliko obilježio da se bend zove u to ime. Nešto kao / ubaci ime Zg kvarta / Boys!
Postoje od 2002. i iza sebe imaju pet izdanja. Tko uspije singalongat uz njihove hitove na mađarskom dobije od nas pivu!

”Papp Laci”
I Mađari imaju svog Matu Parlova!
www.youtube.com/watch?v=i89p8sLE10o

Sva izdanja Bojsa na Bandcampu!
derkovbois.bandcamp.com/

B.T.K su Marin, Pale, Jimmy, Janko i Mež. Mirni zagrebački dečki. Mi kažemo KA’E, a oni odgovaraju BOLI TE KURAC. Mi kažemo Oi!, a oni odgovaraju KA’E.

KA’E poslušajte ovdje:
bolitekurac.bandcamp.com/releases

Ili ovdje:
bit.ly/2p1fxDt

Bendovi su oduševljeno prihvatili naš prijedlog da podrže lokalnu ekonomiju tako da ćemo ih isplatiti Konzumovim bonovima!

Deri Oi!
GNWP

Imaš nadopunu, ispravak, bolje fotke, galeriju / video / dojam? Klikni ovdje i javi nam!
Skip to content